Sunday, November 17, 2019

Zadie byxor

Jag har sytt mig ett par raka linnebyxor med Zadie jumpsuit som utgångspunkt. Tycker att de byxorna är precis lagom vidd i. Under sommaren använder jag mina Ninni culottes mycket och dom är ju supervida men nu var jag sugen på något lite smalare. Ja alltså smala är de ju verkligen inte, de har ju vidd men inte lika mycket som Ninni.

Så jag slog ihop Zadies byxdel med mitt vanliga mönster för mjukisbyxor och fick fram dessa! Är väldigt nöjd med dom, känns som ett par perfekta vardagsbyxor. Tog några snabba mobilbilder igår när vi var på Världskulturmuseet, passande plats för ett par kulturtantsbrallor.  

Midjan syns ju inte men de hänger på höften och har resår i midjan. De är lika sköna som ett par mjukisbyxor! Linnebyxor på vintern kan ju vara lite kallt men med strumpbyxor eller knästrumpor under tycker jag det funkar fint. 

2 comments:

saran said...

Ser supersköna ut. Du verkar ha hittat rätt längd också. Jag som är en fryslort brukar köra på stödstrumpor (knästrumpor) De ökar blodcirkulationen och gör att en fryser mindre. Finns fina nuförtiden.

Efwa - Medea said...

Superfina byxor. Jag som inte ens använder byxor gillar trots det min Zadie jumpsuit väldigt mycket och ett par byxor i den modellen kanske tom skulle få mig att vilja ha byxor på mig. Värt att testa!