Sunday, April 11, 2021

Leonard + Julien = sant

När jag fick massa tyger från Anna-Gerd så fanns det ett tyg där som jag direkt kände att jag ville sy en jacka i. Frågan var bara vilken sort. 


Jackan Leonard från Republique du chiffon gillar jag ju verkligen, det är ingen nyhet för någon som läser den här bloggen. Har sytt fyra stycken tror jag? Men det kändes tråkigt att sy en till. Var inne på en Julien chore jacket, men den är rätt smal i modellen plus liten i storleken och jag kände inte för att experimentera mig fram till rätt storlek. Så valet blev att sy en Leonard men med krage från Julien! 


Jag blev väldigt nöjd med resultatet! Tycker Leonard är svår att fota, varje gång känner jag att den är mycket finare i verkligheten än på bild. Men jag hoppas att det i alla fall syns litegrann hur fin den är! 

Tyget är som sagt från Anna-Gerd. Det är en tjockare bomull och jag valde att sy den utan foder, precis som min gröna variant. 

1 comment:

Anonymous said...

Jättefin. Tycker att det är så fint med halvkorta ärmar men så fegar jag alltid ur för jag tänker att det är opraktiskt och är rädd att jag ska frysa :)

/Saran