Sunday, December 28, 2008

En stilig man


Det här är nog den julklapp jag är mest nöjd över! Så satans stilig är han, Bender, jag vill ju ha honom för mig själv! Nåväl, det här är en julklapp till min pojkvän som jag äntligen kan visa, egentligen var han klar redan i november.
För er som inte vet lever Bender i framtiden, i tv-serien Futurama. Han är en mycket speciell (och mycket cynisk) robot, vars bränsle är alkohol.

Mönstret går att hitta här, men det var hos Flint Knits jag hittade länken dit.

9 comments:

Fru P said...

Han är iskall!

Åsa said...

Han är jättesnygg.
Tekniken med rundsticka heter magic loop. Gå in på www.youtube.com och sök knitting whit magic loop. Det finns massor av roliga sticktekniker där. Det är lite pillrig men när man har tränat ett tag så går det jättebra.

Anonymous said...

Gott Nytt År önskar jag dig.

Elena said...

Ha, ha ... åååh vilken underbar filur! Me like!

Samtal från min trädgård said...

Han var ju cool!

Sillen stickar said...

Vilken fantastisk gubbe! Tack för din kommentar på min blogg. Det är tack vare dig som jag helt plötsligt tyckte att swallowtailsjalen var fin. Har inte tyckt det tidigare. Detta skulle jag ju skrivit till dig innan jag stickade sjalen, men nu blir det av i alla fall. Tack för din inspirerande blogg! du gör så många fina saker.
gott nytt år!
/Cilla

Mia stickar said...

Han är faktiskt helhäftig!

Martin "Dryg" L said...

Totalt svinhäftigt ;) Bender är bäst. Han ser precis så arg och lömsk ut som han ska ;) har honom själv tatuerad över hela ryggen :)

Madelene said...

Det bästa jag sett på länge. KUl idé / Karin