Wednesday, May 20, 2009

Glad glad glad!

Det gick igenom, bostadsbytet! De ringde idag, både SGS och bostadsbolaget, och alla våra papper stämde så det är inga problem. Yay!

Hängde ni med på vad vi ska göra förresten? Jag bor just nu tillsammans med min kompis Nina i en trea i Biskopsgården. Andreas bor i en studentetta i Johanneberg. Nina och Andreas ska byta lägenheter med varandra, men jag ska bo kvar. Krångligt? Det tycker i alla fall Bostadsbolaget, det tog tid för dem att fatta vad vi ville, och att vi inte lurades på något sätt. Hur vi skulle kunna luras förstår jag inte alls, men de verkade tycka att vi hade nåt skumt för oss.

Jag är så himla glad idag, jag ser verkligen fram emot att bo med Andreas! Jag kommer sakna Nina såklart, men det ska bli så skönt att inte bo på två ställen. I dagsläget bor vi i princip ihop, bara i två lägenheter. Glad glad, hurra för att bli sambo!

4 comments:

Jo said...

Heja, vad bra! :)

Och synd att du inte fick jobbet på Strikk. Men det är verkligen deras förlust! Säljerfarenhet-schmeljerfarenhet. Vad spelar det för roll om man kan sticka så bra som du?

SF said...

Vad kul och GRATTIS!

Agata said...

Grattis till bytet! Och grattis till 73 finfina virkade rutor! Det kommer bli fint när det är klart!

Clara said...

Tack alla!
Jo: Jag var faktiskt bäst på att sticka, jag hade finast grejer med mig. Men jag anade att jag skulle ha lite för lite säljerfarenhet, så det var ganska väntat. Jag är glad att jag ändå kom så långt!