Tuesday, December 1, 2009

Tisdagstrött


De flesta verkar ha måndagen som trött-dag, men för mig är det tisdagen. Vet inte varför, men jag känner mig alltid extra seg då, så vad passar bättre än en bild på en kaffekopp?
Jag samlar ju på koppar, så jag tänkte att jag kan ta och visa upp dem lite då och då här. Mina koppar är till för att användas, jag är absolut ingen sån samlare som bara vill att de ska stå som prydnad på en hylla.

Den här Adam koppen köpte jag billigt (allt är relativt, billigt för att vara Adam) på tradera, den har en nagg i kanten som för mig bara är positiv, då kostade den en tredjedel av vad de andra går för.

4 comments:

Sofia said...

Vilken mysig kopp!
Jag börjar få lite mani på "udda" och ovanliga koppar oxå och ska så sakteliga börja byta ut de gamla tråkiga (eller fel, nya, tråkiga Ikea typ).
Hoppas solen tittar fram på dig idag så du kanske piggnar till lite. Kramis!

Sunna said...

det blev så fina minnen av din kopp, när man var liten och fick te av mormor i dessa koppar

mika said...

tisdagar är ofta tunga! men jag o mina vänner har funnit bot på det! när man precis glömt att det varit helg, hur fint det vara att träffa alla vännerna o bara ha sovmorgon. då smäller man till med en tisdagsöl!

hela grejen med tisdagsölen är inte ölen utan att träffa sina vänner just när veckan känns som tyngst! varje vecka ses vi kl 20 o tar en pint, man hinner inte så mkt mer för vår pub stänger redan kl 22 men man hinner få lite kvalitetstid.

o vips är det onsdag o halva veckan har snart gått! det är tisdagsöl som gäller! tisdagar är min nya favoritvardag!

The Willow Fairy said...

Håller med dig - Tisdag är värsta dagen. Måndag förväntar mig ska vara jobbig och laddar för det, men tisdag då slappnar man av och då hoppar den på dig helt utan förvarning. Onsdag har ju halva veckan gått, torsdag är nästan helg, fredag är helg och sedan är det måndag igen - vänta lite är det inte 7 dagar i veckan - vart tog de lördag och söndag vägen...hmmm