Sunday, March 14, 2010

Lova att inte skratta nu


Men jag har liksom en egen lol-cat hemma! Vi kallar henne Ninja-Esther.

Anledningen är sterilisering som i samband med en alltför smart och vig katt innebar att hon utan problem kunde slicka på sitt sår på magen. Efter lite googlande hittade vi lösningen: kroppsstrumpa för katt. Hon är jättenöjd, vi är omåttligt roade och har inte längre nåt behov av att kolla på tv. Bättre underhållning än såhär kan det inte bli!

12 comments:

The Willow Fairy said...

Vilket superbra alternativ till tratt. Var hittade ni den? Vår kisse kommer att gå samma öde till mötes någon gång i maj det hade varit jättebra med en strumpa annars kanske man behöver sätta tratt på både henne och lillebror...

Camilla said...

Snuttan, så söt hon är! Vi kastrerade vår flicka för några månader sedan och hade samma problem. Provade med babybody utan framgång. Vi fick spänna fast "tratten" med hennes kattsele så kunde hon inte ta sig loss, men hon deppade tills allt var över. Hoppas kissen har det bra i ninjaklädseln!

Clara said...

Såhär gör man: Man tager ett par billiga tights, jag tog ett par gamla cubus tights i strl small och så klipper man av på det stället som passar ens katt. Esther är rätt liten och dräkten töjer sig en del, så vi tog det absolut nedersta på benet. Sen klipper man runda hål för bakben och framben. Klart! Inte en söm behöver sys, det är superenkelt och Esther är jättenöjd.

Ninna said...

Så nöjd jag blev när jag läste om varför Ester bär kroppsstrumpa... Jag var rädd att det bara var "snyggt" :-)

Min tråd said...

Ser bra mycket skönare ut än en tratt runt huvudet!

Tant Kofta said...

Vi hade en hund med byxor av samma anledning (ett ihopsytt sår)för många år sen det lät:tass, tass, tjoff, tass,tass tjoff när hon gick och hon gillade det inte.
Många hej fr. Koftan

carina said...

Guuuud så söt Ester är. Även i sin kroppsstrumpa

Anta said...

Vad smart med kroppsstrumpa och hon blev ju väldans söt oxå.

Sunna said...

Hon är ju ljuvlig i sin strumpa, mkt bra ide

Kattis said...

Snygg kisse *fniss* Min nya lilla sessa går samma öde till mötes.. OCh som hon verkar så är det nog kroppsstrumpa som gäller...

Tack för iden...

:-)

Elisabeth said...

Smart! Men nej - fnissning är omöjligt att låta bli.... :-)

med nål och tråd said...

hihi, vilken finis. Designad kattkroppsstrumpa :)