Sunday, March 28, 2010

Symaskin och tyg och knapparDet blev inte Grötö i år heller för mig, pengar och tid saknades tyvärr. Men i fredags var jag en sväng i Kinna och köpte tyg och hos Bolla och köpte knappar, så det går knappast nöd på mig :)
Dessutom har jag lånat min mammas symaskin, jag kom aldrig fram till om jag skulle köpa mig en ny eller begagnad själv. Den här är i alla fall som en dröm att sy på! En Emerald 116 för den som är nyfiken.

9 comments:

by Caloweena said...

Oj, vilka fina knappar!!! Har själv snöat in på knappar för tillfället, frågan är bara vad jag ska använda dem alla till...?! ;)

carina said...

Vad roligt att du kommit till Bolla. Dit har inte jag gjort ännu. Grötö äger. Kram

Elsa said...

Du kanske kommer ihåg att jag skrev i det inlägget där du undrade hur du skulle göra, jag har en lika symaskin som din mamma, den är så bra! Köpte den till mässpris. Nu ska jag bara träna så jag oxå blir bra att sy, är ovan med symaskin. Lycka till med ditt projekt!
Kram

Jo said...

Jag har också en Emerald 116, den funkar hur bra som helst, I love it! :)
Synd på Grötö, men Kinna är ju inte så pjåkigt, det heller! ;) Jag håller på att sy upp alla mina trikåtyger nu, så jag behöver åka till Skroten snart igen, jag med.

Tack för tipset om Bolla, det får jag absolut kolla in!

Cecilia said...

Jag gillar din blogg och det finns något för dig att hämta hos mig! :-)

Tigris Predikantan said...

Vilka fina saker du åstadkommer!
:)

Heidi said...

Fina inköp! Det blir säkert något läckert av det!

Du har något att hämta på min blogg

Glad påsk!

viktcentrum Umeå said...

Hej!

Är ute och surfar runt på bloggar för att hitta lite inspiration. Roligt att titta in där man aldrig varit – tror jag. Det ger i alla fall en massa intryck för färg och form.

Lisbet

Emster said...

Ooh, I like! Ska bli spännande att se vad du gör med tyg och knappar! Symaskinen är kanon, har en likadan, jag håller fortfarande på att utforska den.