Friday, May 28, 2010

Verity Basker


Det här är min favoritbasker den här vintern, den har bara inte hamnat på bild förrän nu!

Mönstret är Verity av Isolda, som vanligt ett välgjort och kul mönster från henne. Kanten var lite krånglig att göra men väl värd det, man stickar varannan maska vartannat varv typ så det blir jättestadigt och bra. Jag kommer garanterat göra fler!

Garnet är en annan favorit, baby cashmere merino silk från Sublime som jag köpt hos Tummelisa. Jag tror att det gick åt 1 1/2 nystan, kanske lite mer.

11 comments:

Emilia said...

Så fin den e - snygg kontrast med knappen!

Sunna said...

Jättesnygg

sara said...

tycker du sublime-garnet håller bra? jag gjorde pomatomus-halvvantar i det och de var noppiga innan de ens var färdiga. efter en dag såg de ut som tre år gamla. inte så jättenöjd med andra ord men undrar om det är så generellt med sublime eller bara otur på just mitt?

Anonymous said...

Ja, den är jättefin. Jag gillar baskrar.

Camilla said...

Åh vad snygg! Fint med den röda knappen.

Anonymous said...

Jag gillar stjärnblomman. Baskrar kan vara väldigt fina, men jag vet inte om jag tycker om dem på mig själv. Får kanske sticka en till hösten och prova.

//Karin

Maria said...

Nej men så fin, och så en röd knapp! Jag förstår att den är en favorit!

Dödergök said...

Den är så fin den där baskern att jag blir lite pirrig. Du stickar så mycket fint. Tröjan i tidigare inlägg är skitsnygg och jag gillar tröjor som halkar ner över axeln så jag har inget tips om hur man undviker detta. :)

Helena said...

Snygg, speciellt med knappen.

Katrin said...

Basker är aldrig fel. Kul med röd knapp.

Pixi said...

Jättesöööööt =)