Monday, July 19, 2010

Färdig fast ändå inte

Låt inte bilden lura er, den här koftan är inte färdig! På bilden ser den nog så snygg ut, men det finns en anledning att jag inte visar hur den ser ut på mig. Jag måste repa upp halsen och sticka om den, den ser jättekonstig ut och är obekväm på. Och för att göra det måste jag repa upp knappkanterna. Suck och stön! Jag lider. Jag hatar att repa upp och göra om. Men jag vet ju samtidigt att det kommer vara värt det, jag gillar koftan i övrigt jättemycket och vet att jag kommer använda den massor om jag bara fixar till det där sista...

9 comments:

Louise said...

DÖR så fin! Men känns den inte bra på är det väl bara att bita i det sura äpplet och göra om. Jag lider med dig.

silveropulver said...

Shit vad drygt, men det blir det värt, absolut. Är det björnbärsmönster du stickat?

Saras pyssel said...

Fy, så trist! Men tänk så nöjd du kommer vara när du har gjort det klart och på det sätt du vill ha det! Snyggt kommer det bli!

Annika said...

Jag håller med tidigare inlägg, du kommer säkert att bli nöjd när det äntligen är klart, men visst är det trist. Men den kommer absolut att bli jättefin och du kommer säkert att använda den när du gjort om den!
//Annika

Anonymous said...

Fin! Eget mönster?

Emmy said...

Jättesnygg. Och åh så tråkigt att repa upp. Men man är ju så nöjd att man gjorde det det, sen efteråt.

Ulla-Bella said...

Uff og uff, det var kjedelig at du ikke ble fornøyd.

metamorphosis said...

Att repa/sprätta upp och göra om suuuuger verkligen, men ack så mycket bättre det känns när det är gjort, och ack så mycket det irriterar de gånger det inte gjorts trots att det borde ha gjorts, så heja, heja dig och repa upp och sticka om så du får koftan så som du vill ha den!!

Maria i Skåne said...

Dra upp så fort som möjligt! Inte lönt att gräma sig... tyvärr. Det blir bra när det är klart!
Lycka till!