Sunday, November 7, 2010

Cumpleaños feliz

Den här veckan fyller hela två av mina sambos år (alltså min kille Andreas och vår kompis Erik), så igår hade vi födelsedagsfest. Jag hittade världens finaste muffinsformar här, det följde med pudlar att pryda muffinsarna med!

Jag hade prickig klänning, turkosa naglar och kameran i högsta hugg.
Om nån undrar så har jag en Canon Eos 400d, och mitt favoritobjekt är ett fast 50mm 1.8. Min önskelista på saker jag vill köpa till kameran är ungefär lika lång som avståndet till månen, tyvärr är min ekonomi lika stabil som Greklands så det lär dröja innan jag kan köpa nåt sånt.

Quick translation: We had a birthday party last night for my boyfriend and another friend. I found the cutest cupcake cases in this store, they came with poodles!

4 comments:

Dödergök said...

Vilket fantastiskt foto på dig. Du är vacker som en dag(som vanligt).

Emelie said...

Supersött alltihopa! Tror du att de levererar till Sverige?

Och jag känner igen mig i önskelistan.. Synd att man måste betala hyran och köpa mat.

Sanna said...

Sötnöt!

Jenny said...

Helt fantastiskt söta! Jag har själv en pudel och umgås med ett helt gäng människor som har en massa pudlar. Vore helt otroligt roligt att baka pudelmuffins och bjuda dem på. :-) Vad var det för märke på formarna? Det kan ju vara värt att googla på för att se om det går att hitta. Tusen tack för en jättebra blogg. Alltid inspirerande.