Wednesday, March 30, 2011

Dagens äventyr


Jag och Josefin åkte på äventyr ut till Factory, en stor outlet precis utanför Madrid. Tanken var att jag skulle hitta bekväma och fina sandaler, tex från Camper, men eftersom det inte är så praktiskt att ha storlek 37 på en outlet blev det inga (man ska antingen ha minifötter eller stora fötter för att hitta skor på outlets har jag upptäckt). Jag köpte dock världens finaste klänning så jag är glad.

Jag kände att jag var tvungen att posa med en starbucks-kaffe. Kände mig känd. Och lite töntig.

4 comments:

ylva said...

Hurra för Starbuck! Skulle vilja he det här.Söt klänning! mer prickar till folket!Man blir glad

cordyKaye said...

Ska göra en i Whirley fig till "bröllopsklänningen" och förmodligen en blå till den rödvitrandiga :) Är whirley fig lika karamellrosa som den ser ut på din bild? För då är den ju verkligen superfin :) Skulle vilja göra en i Elephants daydream också, men jag får väl se hur det går med den första! Jag hoppas den är lika snabbstickad för mig som den var för dig :)

(tror btw din blogg har vårkänslor, verifikations ordet är "springg" :) )

cordyKaye said...

Och ja, det finns i Sverige, men inte i Växjö och i Gbg där jag skulle beställa ringde de aldrig upp trots att de lovat och då blev jag opepp på att handla där (de har haft lite dreten attityd tidigare nämligen).

Anonymous said...

hej! din blogg är så fin och trevlig och tack vare den har jag nu lyckats övertala min söta mor att åka med mig till madrid. fast jag vet inte vad jag ska göra där! har du tips?! snälla ge mig några! bra caféer, affärer, platser? det vore superfint om du skulle vilja det. antingen här på bloggen eller om du skulle orka skicka ett litet mail till mig braunlisa@hotmail.com
puss på dig!