Thursday, March 10, 2011

Lilla Torps trädgårdI väntan på våren rensade jag lite bland mina bilder från förra sommaren och hittade de här bilderna från Lilla Torps trädgård. Bor ni i Göteborgstrakten så besök den! Det är mycket roligare att köpa blommor i små personliga handelsträdgårdar än stora chabrak som Plantagen eller Blomsterlandet.
Inte behöver man bil för att ta sig dit heller. Lättast är att ta femmans spårvagn till Töpelsgatan och sen gå Iskällareliden fram till slutet (titta gärna på de vackra 50-talshusen på vägen), sen ska man svänga in på en liten väg till vänster. Precis bredvid polisernas stall ligger det.
Klickar man på den nedersta bilden kan man se öppettiderna, de står på träskylten.

De här bilderna är tagna i början av Juni förra året, så jag vet såklart inte om de öppnat för säsongen än.

Uppdatering: PetraO berättade att de stängt! Så himla sorligt, nu får vi hålla tummarna för att nån gör något med de fantastiska växthusen, ett café vore ju fantastiskt.

3 comments:

PetraO said...

Hej Clara! Vet att det är så himla trist att de har stängt för gott - och nu står det underbara stället där och är helt tomt och förfaller - urtrist! Tänk ett café där med handelsträdgård och garnaffär...

Clara said...

Va, är det sant? Nu blev jag riktigt ledsen... Förstår det dock, det är inte så lätt att hitta. Hoppas nån öppnar café där!

Joanna said...

Nääää. Vad tråkigt. Jag cyklade alltid förbi där när jag cyklade till skolan på högstadiet.