Thursday, January 17, 2013

Rutiga muddar


När jag gick igenom mina lådor (exploring area 51 ni vet) så hittade jag de här muddarna. Stickade för länge sedan med tanke om att brodera blommor i rutorna, sådär som Fritt etter fana har på muddarna. Nu har det inte blivit av, och jag har en kompis som Ohhhade väldigt mycket över dem någon gång för ca ett halvår sen, så nu fick de bli en present istället! 

Esther vill alltid vara med när jag ska fota. Och alltid sitta precis på det jag fokuserar på, oavsett om det är i en bild eller på ett papper...

Mönster till muddarna finns inte, men de är inte så komplicerade. Varje ruta är fyra maskor gånger fyra varv. Garnet är Rauma finullgarn och jag gissar att jag använt stickor 2,5 för det brukar jag göra med Rauma.

10 comments:

by Caloweena said...

Superfina muddar! Blir genast sugen på att sticka ett par liknande :)

Futu said...

skitsnygga!!!

Helga said...

Jättefina :) Man ser ju att Esther uppskattar kvalitet! ;)

Nusse said...

Hej Clara, jag har återbloggat din fina kofta till Sixten idag. Min mamma vill sticka, men eftersom jag är stickblind så undrar jag om du har något tips på mönster, ungefär i samma stil som den som Sixten fick? Du får gärna maila mig isåfall. /Ida

Manduzana stickar said...

Snygga muddar! Och det är ju självklart att Esther alltid ska vara med, hon är ju trots allt en katt ;)

Ostickat said...

Mysiga!!

Ulrika said...

Jättefina, förstår att det var en uppskattad present. :-)

Siri said...

Kjempefine pulsvarmere :)

Linda said...

Söta Esther! Så är mina katter också, de bara måste vara exakt där jag är. Roligt med ett matchande projekt! Bara för att det är samma stil måste de ju inte vara identiskt lika, ni kommer att bli väldigt snygga. Pulsvärmarna är jättefina!

Märta said...

Alltså, de är så himla fina!! En liten fråga bara, är rutpartiet slätstickat?