Monday, June 2, 2014

Garnskåpet

 Hurra jag är klar med alla skolgrejer! Utan min svärmor hade det aldrig gått, men nu är allt klart och inskickat. Återstår att se om jag får komplettera något, det är inte precis de bästa skoluppgifter jag skickat in om jag säger så. Men jag är sjukt imponerad av mig själv som över huvud taget klarat av att slutföra den här terminen. Hade jag från början vetat att Astrid skulle vara sjuk såhär länge hade jag förmodligen tagit studieuppehåll. 

När jag lämnat in den sista uppgiften gav jag mig själv i belöning att omorganisera garnskåpet. Jag älskar att göra sånt, och särskilt när jag suttit med någon som kräver hjärnkapacitet som att lämna in en rapport. På bilden är det inte helt klart, saknas några garner på hyllan för sockgarner tex. 
Om någon undrar så är det en 40cm Billy med glasdörr. Jag skulle egentligen vilja ha en till, alla garner får inte plats utan några är förpassade till lådor under sängen. 

Det här är min bästa hylla just nu! Madelinetosh, Dandelion Yarns, Jitterbug, Chickadee, Tant Koftas angorett m.m. Allt det bästa på ett ställe. Syns att jag gillar gult, blått och grått också va? 

10 comments:

Maria Guttman said...

Torkar dräggel ur mungipan. Fina garner har du, om man skulle dra till Ikea en sväng. Mina garner får bara bo i ett par lådor i garderoben, fast dom är inte riiktigt lika fina som dina...

Elisabet :) said...

Grattis till inlämningarna! Så skönt att det är klart. Jag hoppas verkligen att ni får en skön sommar tillsammans hela familjen och att Astrid ska få må bra!

Anna said...

Oj, vad rörd jag blir över att mitt garn nämns tillsammans med så underbara garner <3

Anonymous said...

Grattis till att ha fixat skoluppgifterna! Tänk vad du har klarat av...Astrids sjukhustid, skolan och din egen depression...Du är verkligen värd en guldstjärna för det här...eller ett eller två nystan garn...har själv hittat ett underbart vackert gult garn via en annan blog (Dödergök)...så visst är gult en vacker färg. Fast hos mig finns inget gult...förstår inte själv hur det gick till att förälska sig det gula garnet. Men garnstopp är garnstopp! Mitt garnförråd finns i Åhlens hopfällbara tvättkorgar av tyg...praktiskt när en tunna är tom på garn så kan man trycka ihop den...tanken var sån i a f. .Din Ikeahylla ser så snygg ut! Önskar dig och familjen allt gott o hoppas lilltjejen blir helt återställd snart. Kitty the knitter

Annika Dahl said...

Tillykke (gratis) med at have sendt opgave! Dejlige billeder af garn :)

Likazola said...

Har precis hittat till din blog, och kommer säkerligen tillbaka flera gågner! Vilket härligt garnskåp!

StinaKajsa said...

Fantastiskt att du fixat dina inlämningsuppgifter när du haft det jobbigt och oro för lilla Astrid! Otroligt bra gjort!

Fraulein Skylvik said...
This comment has been removed by the author.
Fraulein Skylvik said...

Starkt att du har orkat lämna in när det har varit oroligt och stressigt! Hoppas att du slipper komplettera och kan få fokusera på att vara med karl och barn i sommar. :-)
Fin stash! Det riktigt skiner om ullen!

Manduzana stickar said...

Du är så sjukt stark som orkat lämna in alla skoluppgifter mitt i allt det här!