Saturday, May 23, 2015

Otto


De här vantarna lade jag upp till inför bokmässan 2013. Ett bra tag sen alltså! Då stickade jag en och en halv och sen blev de liggande i en korg. Men eftersom jag planerar att göra klart så många ofärdiga projekt som möjligt i år (och verkligen är på god väg!) så var ju detta ett enkelt projekt att slutföra. Bara en halv vante och två tummar och så var de klara! 

Mönstret har Kamilla gjort och finns i vår bok Vantar för alla årstider. Jag får en del frågor nu om när den kommer eftersom vi från början sa att den skulle komma under våren, och den är på gång! Men att jag skulle vara sjukskriven så länge ingick inte i planen, inte heller att Kamilla skulle ha en hel del privata saker som tog upp tid och energi. Så den är på gång, jag hoppas ni förstår att den dröjer lite bara.

2 comments:

Anonymous said...

Boken finnes! Jeg var på besøk i Oslo i mai (jeg bor i Australia) og lånte den svenske utgaven på biblioteket. Jeg ble så begeistret at jeg kjøpte min egen på norsk i Cappelens bokhandel.

Kari i Melbourne

Tyg och otyg said...

Jag satt och bläddrade i er bok till frukosten igår, eftersom jag bestämt att jag skulle titta efter Rauma finullgarn på Sätergläntan. Det slutade med att jag handlade på Hemslöjden i Leksand istället, men nu har jag iaf garn till ett par Vega hemma. :)