Wednesday, May 27, 2015

Två favoriter

Jag fortsätter sy halvt besatt, men det är rätt bra för min garderob som gapat rätt tom efter alla kroppsliga förändringar som en graviditet för med sig. Eller, den har snarare varit full av plagg jag inte längre kan ha och eftersom det är rätt trist tömmer jag den och fyller med nytt som passar. 

Tex det här linnet i Libertytrikå! Mönstret heter Wiksten tank. 

Och den här t-shirten som heter Zippy top eftersom den ska ha en dragkedja i ryggen men tja nu har jag sytt fyra stycken och ingen av dem har fått dragkedjor. Oavsett så är det en bra modell, holkärm är en favorit hos mig eftersom rörelsefriheten blir så stor. I trikå spelar det ju inte så stor roll men jag har gjort några i vävt tyg också och då är det viktigare.
Den här modellen kommer bli min bas-tshirt, jag planerar att sy några svarta och vita framöver också. Och randiga. Alltid randigt!

5 comments:

Karin -lär mig sticka, sy och virka said...

Å vad fina! Jag har köpt tyg till mitt första plagg som jag skall sy. Sitter och tittar på det utan att våga sätta saxen i det. Hur tusan börjar man? :)

Futu said...

Så kul att ha sina egensydda kläder!

Elin said...

Supersnygga Clara! Gött att du gör dig av med gamla kläder som inte passar och gör nytt istället, det är så deppigt att ha dem kvar. Har själv haft en massa såna som jag precis rensat ut och ska sy om eller har gett bort och min garderob är halvtom och det är så underligt skönt!

Henrietta said...

Jätte snygg tröja! Förstår att det är en favoritmodell!
/Henrietta

Podam said...

Jeg elsker hvordan du kler deg, du ser bestandig så kul ut!