Friday, July 7, 2017

Lapis Lazuli

Visst har jag skrivit tidigare om att jag går en silversmideskurs för personer med psykisk ohälsa? Jag har gått till och från där i snart ett år och det är verkligen roligt. I början gick jag dit för att det ligger nära mig (Aktivitetshuset på Bjurslätts torg) men nu har jag fastnat i silvret :). Det finns många andra roliga och bra grejer på aktivitetshusen i Göteborg, har du psykisk ohälsa tycker jag verkligen du ska kolla in vad som finns. Bra ställen att bara gå och fika eller äta lunch på också. 

Tidigt på året, februari tror jag det var, så kom den så kallade "Stenmannen" till kursen och sålde stenar. Jag fastnade direkt för två stycken gröna (vet ej namnet) och två stycken Lapis Lazuli (en av mina absoluta favvostenar). Sen har jag jobbat nästan hela våren (dvs de gånger jag öht orkat gå till kursen just pga den där psykiska ohälsan) med att fatta in dem... :P. Mycket pill för en ovan person men nu är jag så nöjd! Helt klart ett av de finaste smycken jag äger.

Borde tagit en närbild på dem men det glömde jag, ska försöka ta det någon annan dag. Den här bilden tog jag när jag ändå fotade klänningen som syns, den ska jag också skriva om!

3 comments:

Anonymous said...

Verkligen fina! Förstår att det tog en stund att göra dom :) /Annika

Linnéa said...

Vad fina!

Elinor said...

Galet fina, var stolt!