Sunday, September 5, 2010

Ännu mer vantar

Jag har fått dille på att sticka vantar. Kan bara inte låta bli, det är ju så kul! Jag inser att det låter ironiskt för alla som inte är stickfrälsta :)

Det här mönstret har jag hittat på själv med inspiration från ett 50-tals mönster som jag hittade någonstans på det här internet. Minns tyvärr inte var.
Garnet är tre olika, ett som heter Tove (det svarta), ett från Kampes (det vita) och det gula är från Riga. Stickorna jag använt är i storlek 3mm.

14 comments:

Tyg och otyg said...

Jäklar vad snygga! Mönstret är så himla fint. Om du har lust att dela med dig av det, nåt diagram eller så, så skulle jag bli glad!

Jag håller med, vantar är bland det bästa att sticka. Ganska snabbt, enkelt och roligt. Och så piggar de upp vinterklädseln, man känner sig verkligen mycket finare med ett par snygga stickade vantar.

Blenda said...

Jättesnygga!

med nål och tråd said...

Kanonfina!

Citronmoster said...

De er rigtig fine :-)

Clara said...

Vad kul att ni gillar dom! Så fort jag får tid ska jag skriva ihop ett mönster har jag tänkt, med diagram och allt.

Ulla said...

Vantar går alltid att använda ,de går relativt snabbt att få färdiga och det finns så fantastiska mönster som detta.Vackra i höstfärger.
Ulla

miastick said...

Guuud vad snygga! Jag vill gärna köpa ett sånt mönster, älskar 50-tal.

Sunna said...

jättefina, du borde anmäla dig till sticka meras designtävling

maria carlander said...

Jättejättefina! Gult och vitt är mina favoritfärger tillsammans, och jag tycker verkligen om det 50-talsinspirerade mönstret.

disa said...

Verkligen jätte fina!! =)

Beverline said...

shitfine!!!! :)

Mari said...

Himla snygga! Du e så duktig på vantar, å fina mönster, å snygga färger! :) Ja har precis köpt mer garn... igen... å den här gången kanske d ska bli vantar :) Ja gillar dina vantar med ekoxmönster åxå :)

Sillen stickar said...

Toppenfina!

Anonymous said...

Ja, verkligen snyggt. Och den där gula nyansen är en favorit.