Tuesday, February 15, 2011

I min väska

Jag älskar att se bilder på vad folk har i sina väskor! Just nu har DosFamily en what's in your bag tour på gång så jag passade på att ta en bild på innehållet i min egen väska.

Själva väskan kommer från Object och heter Lisa.

Den innehåller:
Plånbok
Mobil
Nycklar
Två läppstift, båda från MAC
Tre pennor
Ett litet anteckningsblock från muji
Kalender (jag är old school och har fortfarande pappersvariant)
Skoskavsplåster
Handkräm
En garnettikett från Rowan
En fickspegel som jag köpt i Barcelona
Hörlurar som alltid är ihoptrasslade och en av lurarna är trasig

Det här är ju ingen utmaning eller så, men jag skulle gärna se vad ni har i era väskor!

Quick translation:
The blog DosFamily has a What's in your bag tour, so I took a picture of my own bag and all the stuff that's in it.

10 comments:

Louise said...

Jag har också tänkt hänga på, men min väska är alltid i en enda röra. :)

Denice said...

Nej, jag lovar, det vill du inte! Jag har kvitton, papperslappar, dotterns petshop-djur, delar till dotterns skena (!), pennor, hårspännen, block, pocketbok, stickning - jag vågar inte ens titta längst ner i väskan. Min kollega skämtade om att jag t o m hade potatis i - vad han inte visste var att jag faktiskt hittat en sådan i väskan en gång ;-) (efter att jag handlat såklart, en hade ramlat ut, men det blir inte lika kul med den infon.)

Clara said...

Men stökiga väskor är jättefina tycker jag! En potatis liksom, så himla fint att hitta i sin väska. Det visar att man lever :)

cordyKaye said...

Jag är på! (min väska är ny ;D)
Tänkte fråga dig vad det är för utbildning du går nu och via vad? (skola, Erasmus, osv.) Funderar på att göra något liknande om jag har otur och inte kommer in på utbildningen jag vill gå...

cordyKaye said...

Haha, tack! Går en nybörjarkurs där vi läser alla stegen som man lär sig i grundskolan och gymnasiet, och som du ser så passar jag på att lära mig det viktigaste ;)
Jag hoppas komma in på en utbildning i radioproduktion i höst, misstänker att det kan vara lurigt, så jag funderar på att ta en termin utomlands om jag inte kommer in. Funderar på Erasmus, det är det våra utbytesstudenter här i Växjö pluggar via, och de verkar ju supernöjda :)
Vad går butikskommunikatör ut på? Det lät spännande!

Sofia said...

tycker det är så roligt att se sånthär! postade innehållet i min väska i helgen och blev chockad över hur få saker det var i den. har fixat det genom att slänga ner massor med nytt i den :)

cordyKaye said...

Kul! Bodde i Göteborg förut, har en vän som brukade vara sexmästare (kallas det det?) på Handels då.
Fast det låter kul det du gör med, definitivt värt att överväga :) Jag blev så till mig när du la upp bilden på churros, för vi hade pratat om dem på en av lektionerna veckan innan! Den obligatoriska Nu-lär-vi-oss-beställa-på-café-lektionen... :)

j´shörnan said...

hej clara jag skulle gärna visa dig vad jag har i min väska men min väska är inte så spännande som din, jag har mest babyblöjor barngröt nappflaska välling dosering burk plånbok läppstift busstabell ja inte så kul kanske kram och ha det bra maria i den snöiga sverige

Anonymous said...

Fin väska och ordningsamt innehåll! Så ser det inte ut i mina väskor. Kram k

Fanny said...

Kul grej! Det har jag också gjort nu! :)