Monday, February 28, 2011

Insidan av väskan


Jag har fått lite förfrågningar om att visa insidan av väskan, och det är klart jag ska göra det! Dock var det skitsvårt att fota insidan, för där är det ju alldeles svart, men jag hoppas att ni kan få en uppfattning av denna bilden.

Det är ingen foder utan bara skinn på insidan, men det är fint och mjukt och behandlat sådant (antar att det är behandlat på nåt vis, kan inget om sånt här).

Tidigare har jag köpt second hand skinnväskor utan foder, och de har färgat av sig på mina saker. En gång hade jag en tvåändsstickning i en ofodrad brun skinnväska med resultatet att stickningen blev orange. Väldigt tråkigt! Något sådant har jag inte märkt med denna väska, färgen sitter där den ska och ingenting har blivit skadat. En stickning går att trycka ner om den är liten och man prioriterar bort andra saker :)

7 comments:

Maria Lindberg said...

Tack för bilden, tusan vad sugen jag är på att lägga en beställning... Vad tror du om den röda??? Kanske en storlek större så att stickningen kan följa med.

Clara said...

Köp den säger jag! Jag skulle verkligen vilja ha en röd också, och skulle jag köpa en ny skulle jag köpa en storlek större. Den här är perfekt för mig just nu, för jag har lite större väskor också, men vill du ha plats för stickningen så köp en lite större än min.

Fanny said...

Så himla fin den är. Jag undrar om den är tung att bära? Jag har en skinnväska, varken samma märke eller modell men liknande typ och den är så tung så jag får riktigt ont i axlarna och armarna av att använda den.

Clara said...

Fanny: Jag har också problem med att skinnväskor blir så sablans tunga, men eftersom den här är så liten så tycker jag inte att det är något problem. Den mindre storleken gör att den inte väger så mycket, och jag kan inte trycka ner speciellt tunga grejer i den för det får inte plats. När jag behöver ha med mig stora tunga saker får min hederliga gamla kånken vara min följeslagare istället!

•lotta på solrum• said...

grattis till en fin väska! jag har också gluttat på dom.

Anonymous said...

Underbar, jag vill också ha en röd!

teresa said...

Tack för titten. Den är så genuint enkel o snygg, känns som en väska som kommer att kunna gå i arv.