Saturday, February 26, 2011

Min nya väska

Min nya väska kom med posten igår, som jag har väntat! Jag har beställt den från Cambride Satchel company, och det tog ungefär två veckor från det att jag lade beställningen tills den kom.
Förresten, all credd till modebloggare! Det är skitsvårt att visa upp sina saker på kroppen ju, och jag kände mig väldigt töntig när det kom förbi folk som kollade på oss...

Mina initialer står ingraverade på framsidan. Fint som snus!

På baksidan ser den ut såhär. Älskar cykeln!

Min väska är den allra minsta storleken, 11 inches, och den är ganska liten. Jag får precis plats med plånbok, mobil, nycklar, lilla kameran och solglasögonen i den, vilket är det jag behöver ha med mig för det mesta. Den är alltså tillräckligt stor för allt jag behöver ha med mig och tillräckligt liten för att jag inte ska få plats med saker jag faktiskt inte behöver. Lagom!
Jag älskar den, och jag känner på mig att det här kommer bli en favorit att vårda ömsint och länge.

Kostnaden för väska + frakt + två bokstäver ingraverade blev nästan exakt tusen kr. Det är ganska mycket pengar i min värld, men den är i skinn och håller den så länge som jag tror blir det väldigt låg kpa (krona per användning).

14 comments:

Tant Kofta said...

Så fin väska!
Jag tycker att det skulle kunna stå LB på den och att den var hemma hos mig.
många hej fr. Koftan

Medea said...

Den är väldigt fin och alldeles lagom stor. Fin klänning har du också!!

Manduzana stickar said...

Åh, den är riktigt fin!

Maria Lindberg said...

Den är så fin, men hur ser den ut innuti? Ofodrat läder eller foder?
Tack för att du bloggar så bra!!!

Clara said...

Medea: tack! klänningen är från HM, tyvärr kan man säga för tyvärr har nån säkert fått dåligt betalt för att sy den. Men fin är den, och skön!

Maria: klart jag ska visa bilder från insidan, tänk att jag glömde det! Tack för påminnelsen. Den är ofodrad, så det är läder på insidan.

Blenda said...

Åh, vad snygg! Ett bra köp!/Blenda

Sofia said...

åh vad fin den är! blir inte mindre sugen på att köpa en till mig nu. :)

Sunna said...

men om du pressar, får du inte i en liten stickning

Louise said...

Jättefin! Min 15" är lite otymplig, den här ser perfekt ut!

cordyKaye said...

TOKSNYGG! Och vad kul med initialerna!

Eule-Lilaanaa said...

great bag

kråkspark said...

Blev också förtjust i din väska. Jag fyller snart år. Kankse man skulle önska sig en sån.... Jag blev också förtjust i din klänning. Letar efter ett bra mönster på något liknande.

teresa said...

Väskan är så fin. Men jag undrar; är det ngt foder i den?

kajsa said...

Väskan är HELT fantastisk. har varit väldigt sugen på att beställa en själv sen en vän till mig berättade att hon beställt en med sina initialer ingraverade. Känns gammeldags och fint på ett bra sätt. Sen behöver jag faktiskt en ny rejäl väska i skinn där jag kan få plats med kamera och annat viktigt. Har tills för ett tag sedan använt min mammas gamla gamla messangerbag men den tappar remmar och delar till höger och vänster. Är ungefär SÅHÄR sugen på att härma dig nu.

Tänkte bara inflika en sak angående din kommentar på min blogg; JOVISST har jag fått en massa fina kommentarer också. Och jag är evigt tacksam för varenda en. Det tråkiga är ju att man är som de flesta andra, 10 bra kommentarer sjunker till botten av en dålig. Jag önskar innerligt att jag inte tog åt mig av skit men tja, det gör jag. Men ni som peppar: allt guld åt er! Kram