Tuesday, August 2, 2011

Tidig morgon

Såhär ser det ut klockan sju på morgonen på Backaplan (stället som gud, eller stadsplanerarna då, glömde).

Jag flyttade ju tillbaka till Sverige lite tidigare än jag tänkt, och trodde inte alls att det skulle bli nåt jobb för mig. Vanligtvis när man ringer i mitten av juni sisådär så brukar sommarjobben vara rätt körda. Men jag hade tur och ska jobba två veckor på mitt gamla sommarjobb i sorteringen på Emmaus Björkå! Min ekonomi gör glädjeskutt! Och min garderob för all del, på Emmaus kan man fynda. Men därav de något tidiga morgnarna på Backaplan.

6 comments:

Anette said...

Grattis! Det låter som ett roligt jobb. Att sortera är det roligaste jag vet:) Anette

garnlek said...

Ah, intressant att se. Så tidigt har jag inte varit där. Men jag är ibland hos Emmaus. Inte så ofta sen de höjde priser på kläder. Brukar kolla det textila o böcker. Hade faktiskt tänkt mig dit i veckan.

Cecilia said...

Grattis till jobbet!

Undrar om det någonsin kan gå att få ordning på det där området? Egentligen ligger det ju centralt och bra om man åker spårvagn men även när området fylls av människor är det människo-ovänligt.

ylva said...

men viklen tur!Kan tänka mig att det är ettmecka att hitta roliga och orginella prylar och kläder.

Jo said...

Vilken tur att det fanns ett sommarjobb till dig som bara väntade! :)
Det kommer nog att se lite annorlunda ut på Backaplan sen när de har danat om hela den biten av "Älvstranden" Det blir spännande att se vad de kommer att hitta på.

cordyKaye said...

Härligt! Jobbade på donken där förut... Sveriges Tjernobyl kallade en kund Backaplan, haha...