Wednesday, December 31, 2014

Sista dagen på året

Så nu är det den sista dagen på år 2014 och då kanske några ord om det gångna året är på sin plats, och så några löften (eller kanske snarare riktlinjer) för nästa år.

2014 var ett riktigt skitår. Jag vill inte säga att nu kan det bara bli bättre, för det sa jag både 2012 och 2013 och båda gångerna visade det sig att det kunde bli sämre. Tre riktiga skitår på rad, nu hoppas jag verkligen att det vänder! Inga sjukhusvistelser, depressioner eller kräk-graviditeter tack.
Hantverksmässigt har det däremot varit bra, jag har lärt mig massor och faktiskt haft mycket tid för att sticka (även om det är lite tråkiga anledningar som tex utmattningsdepression som gjort att jag haft den tiden). Så 2015 hoppas jag faktiskt på mindre hantverkstid :P

Några egentliga löften inför 2015 har jag inte, men jag vill konsumera mindre och mer genomtänkt. Rensa mycket, både bland prylar och stickningar. 2015 ska bli året när alla UFOn antingen repas upp, slängs eller görs klart! I övrigt ska det bli ett kravlöst hantverksår. Jag skapar för att det är roligt, så inga andra måsten eller krav.

Nu är det dags att sätta igång med cheescaken inför kvällens middag hos vänner, hoppas att ni alla får ett gott nytt år och en trevlig nyårsafton!

7 comments:

Efwa - Medea said...

Jag hoppas att ditt år blir bra. Jag ska också rensa bland ufo-stickningarna som ligger i gömmorna och tänker vara med i ufo-bloggen. Kolla upp den du också om du har lust.

Tyg och otyg said...

Gott nytt år till dig också! Bra ambition att rensa bland ufo:na, det ska jag också försöka göra.
Är ganska nöjd över att ha gjort klart ett par riktigt sura gamla ufo:n under hösten och vara en bra bit på väg med ett tredje. Dessutom började jag en källarrensning för några veckor sedan och lämnade då iväg en massa kläder till loppis, sådana där som jag tänkt att jag "någon gång" ska sy om, men insett att det aldrig kommer att hända. Skönt!

Sharon said...

Happiest New Year to you and your family and thanks for your blog :)

Elisabet :) said...

Det där med att rensa är inte alls dumt. Tänk vad mycket energi som går åt i onödan på sådant som inte blir gjort. Allt det där vi tänker att vi borde. Somligt bör vi nog ta tag i, men jag är övertygad om att det finns en hel del vi alla skulle mp bra av att släppa i stället. Och när det gäller garn, stickningar och annat kanske det finns andra som skulle bli glada över att få ta över det...

Önskar dig ett gott år Clara.

Svarta Malin said...

Gott Nytt År Clara!

Fiff said...

Jag har också haft ett riktigt skitår, men två dödsfall, cancer och elände. Hoppas verkligen att 2015 blir ett bra år! Hoppas på det bästa för dig och familjen!

Anna Martina said...

Gott Nytt År till dig med! LÅter som väligt rimliga nyårslöften! :)