Saturday, August 1, 2015

Finheter och skitdagar

 Jag har haft några riktigt riktigt jobbiga dagar det senaste. Den här "semestern" har tagit på krafterna, att vara sjukskriven med hemmavarande tvååring är rätt påfrestande. Sista veckan har jag varit yr nästan konstant, och ledsen. Men på måndag börjar förskolan igen och jag får vila mellan 9-15 varje dag, jag längtar! 


 Men jag har fått otroligt fina grejer med posten. Dels den här väskan som var själva anledningen till att jag bloppade massa saker (jag hoppas alla ni som köpte har fått era paket nu!). Den heter Näver och kommer från Eduardsaccessories och är sviiiindyr. Trodde aldrig någonsin att jag skulle ha råd men så hittade jag den på tradera av alla ställen! Tur att jag ofta använder sökordet näver där. Det är nog inte så många som gör det dock för jag var den enda som budade. Tillverkad i Småland av vegetabiliskt garvat skinn, iiiiiih så FIN. Materiell lycka. 

Samma dag kom också helt ljuvligt tweedgarn från Anna Dandelion. Jag är (tyvärr) väldigt känslig mot kliande garn och nästan alla tunna tweedgarner jag känt på kliar på mig. Även de som alla andra tycker är jättemjuka. Men det här är mjukt även med mina mått mätt! Och så skickligt färgat av Anna. Jag började direkt på en Carpino. Den är lite mer komplicerad än vad jag trodde (eller så är jag bara väldigt trött) men nu börjar jag komma in i mönstret. 

3 comments:

Annika said...

Usch och fy att vara så yr och må dåligt. Hur mår lilltjejen nuförtiden? Är det mycket extra fix med hennes lungor eller är hon " bara" en tvååring med spring i benen? Får du den hjälp du behöver från sjukvården? Kämpa på! Skönt att du orkar att skapa så mycket fint både med tyg och garn! Det är läkande och avkopplande att " hantverka" , så länge det går bra och man slipper repa upp och sprätta :).Själv måste jag vara utvilad för att kreativiteten ska blomstra.

Prettomorsan said...

Kan relatera till det där med att behöva semester efter semestern. Jag är mer eller mindre helt ensam hemma med min soon2be3åring och det är HELL vissa dagar! Hu!

Jag såg den väskan med! :) För jag är på näversök... letar efter en näverkasse.

Anonymous said...

Vet inte om du läser underbaraclaras blogg men hon skrev om precis det att semester med småbarn inte riktigt är semester: http://blogg.amelia.se/underbaraclara/2015/07/25/den-sa-kallade-semestern/

Hoppas det känns lättare när Astrid börjat på förskolan igen!