Wednesday, August 19, 2015

Skitdagar

Vi har haft några dagar när lagen om alltings jävlighet verkligen gällt. Det började med att vi i lördags upptäckte att råttorna i källaren har bitit sönder Astrids vagn när den stått i barnvagnsförrådet. Så fruktansvärt äckligt! Dessutom tror vi att de kissat i den, för den var blöt och luktade lite konstig. Ingenting vi kan använda mer alltså.

Sen det värsta som hände igår. Andreas och Astrid blev påkörda av en bil när de cyklade till förskolan. Det var vid ett övergångsställe, en bil stannade för en annan cykel men fick förmodligen solen i ansiktet och såg inte Andreas och Astrid utan började köra när de var halvvägs över. Bilen träffade framhjulet och de ramlade omkull men tack o lov så klarade de sig med skrapsår. Astrid slog i huvudet lite så vi åkte och kollade upp det på vårdcentralen men hon klarade sig fint. Inte minsta lilla hjärnskakning, hjälmen tog den lilla smällen som blev. Vi är rejält chockade allihopa dock. Eller ja, Astrid är inte så chockad, hon lekte och var pigg precis som vanligt igår. Pratade lite om att de ramlat med cykeln, men inte mer än så. Jag och Andreas är mer chockade. Och cykeln är ju helt trasig.

Ja och så allt annat som alltid pågår, dvs att jag igen pratat med psykiatriker som inte fattar, att kön till psykolog är så galet lång, att vi allihop sover dåligt osv. Hallå kan något bra hända nu?

9 comments:

Spøtis said...

Ikkje gi opp! Det blir bra snart!
Og takk og lov for sykkelhjelmar!!

Annie said...

Oh herregud! Men vilken tur att det inte var värre - det hade kunnat gå riktigt illa! Jag vet hur tungt där är när det verkar som allt som händer bara är skit... Styrkekram!!! Och försök göra något litet som du mår bra av idag! Sååå viktigt att lägga in tid för det i livet så att man får lite positiv energi också:)

Anonymous said...

Usch vad jobbigt, förstår att ni är skakade men vilken tur att det inte blev några allvarliga skador.

Vill lämna ett litet allmänt tips angående psykoterapi.
Psykologiska institutionen erbjuder kortare och längre terapier via deras studentmottagning. Det är visserligen ganska tydliga avgränsningar för vilka klienter/problem de kan ta emot men för den det passar kan det vara ett alternativ som dessutom inte är så himla dyrt.

http://psy.gu.se/psykoterapimottagning

Garnfröken said...

Men herregud så otäckt! Och för väl att de klarade sig med skrapsår.
Önskar verkligen att du får känna lite medvind snart.

September said...

Men fy så mycket otäckt. Måtte det komma andra, ljusare tider för er nu.

vicky said...

Dear Clara,I've been reading your blog for a while now 'and I wanted to say how gifted and talented you are and also that Astrid is the sweetest girl!! So shocked to hear of the accident but very grateful that no serious harm was done. I'll be praying for you and your little family to God to keep you and give you health and many many years of happiness!! Hugs, from vicky greece.

Sara said...

Jag känner med er! Blir så ilsk på oförstående sjukvård, hoppas du kommer rätt snart! Kramar!

ylva said...

Ja det där med att vara med om nåt i trafiken har jag lite erfarenhet av själv och det kan vara nog så stressande , vi voltade med bilen på väg till mina föräldrar inför julfirande barnen var små. Allt gick bra men jag drömde otäcka drömmar länge. Men det jag skulle säga var att barn är så härliga vår då 5 åriga dotter fick av en slump en sjukhusväska i julklapp och hela julledigheten vårdade hon oss och plockade " glasspritter " som hon sa . Hon gjorde att det blev lättare . Bilen blev skrot och vi fick liv att köpa en ny inför hemresan .

Jenny said...

Men fy vad läskigt! (Och jobbigt med vagnen också.)