Sunday, November 29, 2015

En röd klänning
Jag sydde mig en röd klänning, med mönster ur Ottobre 5/2012. Samma som den svarta jag bloggade om för ett tag sen. Men jag vet inte, den känns lite julig? Jag kan ju passa på att ha den på julafton i år i alla fall. Får se om den blir använd sen eller bara hängande. Skön är den i tjock trikå, och gott om plats för mycket julmat även med ibs-mage :). 

Annars försöker jag mest överleva november. Första advent idag, tack och lov julpyntade jag förra veckan för energin idag är på noll. Energin över huvud taget är på noll. 

12 comments:

Marit said...

Jag tycker den är jättefin och den lyser verkligen upp i gråvädret! Jag tycker att det är svårt att hitta lite tjockare trikå - har du tips på butiker (fysiska eller webb)som har det? Tack för all inspiration du delar med dig av i din blogg!

Anna Dunfjäll said...

Hej.
Klänningen är fin men, det som fångar mina ögon är dina kängor. Jag har likadana, är inne på mitt 3dje par och älskar dem. Vad kallar du dem? Jag kallar mina för padd-ben eftersom de påminner om grodornas fötter;)
Du får gärna låna uttrycket av mig om du vill. Det bästa är att de passar till allt, också en röd klänning. Snyggt!

ylva said...

Fin ! Jag tror att det är vad man har till som gör klänningen julig eller ej , det kan va fint med rött mitt i sommaren oxå

Tyg och otyg said...

Det kanske bara är årstiden som gör att den känns julig? Modellen är jättefin och klädsam iaf. Om den fortfarande känns för julig efter jul kan du ju trycka något mönster på den kanske, för att tona ner den känslan lite?

Malena said...

Med en sjal till i någon rolig färg (eller varför inte en grå eller svart sjal) tror jag inte att den kommer att kännas det minsta julig i januari. En jättefin klänning!

Anonymous said...

Visst passar det bra med en röd klänning till jul, men varför inte annars också? Rött piggar väl upp i vintermörkret? Klänningen är väldigt fin på dig!

Linnéa said...

Vilken underbar färg, passar verkligen bra till jul :)

Ellinor said...

Jättefin klänning, tycker den är både julröd och vardagsröd! :)

Malin said...

Perfekt julklänning ju! Men håller med föregående kommentarer här att den nog kan användas annars med. Kul med färg :-)

Tuvilda said...

Du är så vacker i klänningen bland de västkustska klipporna och ljungen! :) Jag var bara tvungen att säga det!

Manduzana stickar said...

Så snygg klänning! Roligt och se att du använder Anna-sockorna :)

Drömfångare said...

Jättefin klänning trots att den är enkel