Thursday, December 31, 2015

Hejdå bajsåret 2015

Hejdå 2015 du var ett jävla skitår! Och idag tänker jag inte fira alls, så himla skönt att kunna göra sin partner glad genom att säga "åk du på fest jag stannar hemma med Astrid" och känna att det är bästa lösningen för alla. Jag sitter mycket hellre hemma i mjukisbyxor och äter snickerskakor än går på fest. En kompis som inte heller har lust att fira kanske kommer förbi och äter en o-festlig pasta med sås middag. Jätteskönt.

Nyårslöftet från förra året var att sticka klart alla ufon och det har jag inte lyckats med. Men det gör mig ingenting alls. Som ambition (har hellre ambitioner än löften) inför nästa år har jag att sticka klart Bohuskoftan, men blir den inte klar 2016 heller så gör det mig ingenting. Då blir den kanske klar 2017 eller 2018. Framförallt har jag som ambition att vara så snäll mot mig själv som möjligt (vilket eventuellt är den svåraste nyårsambition jag någonsin haft).

10 comments:

K said...

Gott nytt år Clara! Nej, 2015 var då rakt inte något bra år utan ett riktigt skitår. Nu välkomnar vi istället 2016. Kram

Ine said...

Ønsker deg alt godt for det nye året Clara <3

Julia said...

Fast det var en jävla skitfin tröja. Och jag har tyckt om att läsa dig, skitår eller inte. Gott nytt år!

Annie said...

Jag håller med dig; det var länge sedan som jag hade ett GOTT nytt år att fira, och det är den högtid jag ser minst fram emot. Jag och hundarna ska vara hos syrran men de vet hur jag känner så det känns helt ok. Trevligt att ändå vara med nära och kära.
Hoppas att nästa år blir bättre för dig och Astrid, och tack för en trevlig blogg - skitår eller inte...:)

September said...

Som sagt ett skitår i mångt och mycket.
Önskar dig (och mig och alla som behöver) ett mycket, mycket, mycket bättre 2016.

Futu said...

Skickat iväg sambon på fest jag med. Själv ligger jag i föräldrarnas soffa...

elisesophie said...

Godt nyttår, Clara! Tenker at du har gjort et godt valg med å være hjemme og slappe av i kveld, en liten tjuvstart på ditt nyttårsforsett, i grunn.

God klem fra Elise

Lilla07an said...

Önskar dig ett bättre 2016. Oavsett så har det varit roligt att följa din fina blogg och ditt slöjdliv under 2015. Kram på dig!

Ulrika said...

Det tycker jag är en utmärkt ambition. Att vara snäll är ganska lätt, att vara snäll mot sig själv lite knepigare. I know.

Jag hoppas innerligt att 2016 blir ett bättre år för dig, för er alla tre!

Tack för all inspiration du ger, på alla vis!

Cecilia N said...

Heja 2016! Du har alla chanser att bli ett bra år för Clara med familj!