Friday, November 10, 2017

Stowe bag

Vi har knappt näsan över vattenytan här hemma, två tätt följande förkylningar med intensiv hosta (särskilt hos Astrid, och särskilt om nätterna) gör att vi vandrar omkring som zombies. Astrid har fått en starkare antibiotikakur idag så förhoppningsvis hjälper den snart så vi kan återvända till livet. Hon mår ju mycket bättre nuförtiden men hennes lungsjukdom är kronisk och vid sjukdomar är hon extra känslig. Så håll tummarna för att medicinen hjälper och vi slipper ta till syrgasen! 

I datorn hittade jag i alla fall bilder på den här stickväskan som jag sydde för kanske ett år sedan och tog kort på någon gång i somras. Det är min andra variant av mönstret Stowe bag. Den första finns att läsa om här och egentligen har jag inte något nytt att tillägga från det inlägget, och det kan sammanfattas såhär: det är en himla bra projektpåse men mönstret är enligt mig lite väl dyrt. 

Precis som på den förra sydde jag den här med foder enligt den här beskrivningen: https://drygoodsdesign.wordpress.com/2015/12/05/holiday-gift-ideas-continue-a-lined-stowe-bag/ och så la jag till en fastsydd liten mätremsa för de gånger jag glömmer måttbandet. 

No comments: