Saturday, January 26, 2019

Kudde och hårklippning

I November köpte jag en stuvbit på Afro Art (älskar affärer som säljer stuvbitar!) och nu har det blivit en kudde. Nu när den är klar tycker jag att mönstret påminner lite om medicinkapslar, särskilt mina antidepp. Det är ju fint att de kan få en plats i soffan också :P. 

Ibland saknar jag att skriva mer personligt här, det blir mycket "detta har jag sytt/stickat". Instagram har ju tagit över det personliga lite mer men bloggen är fortfarande no1 för mig. Särskilt som man aldrig riktigt vet vad Instagram får för sig att göra i framtiden, är redan irriterad på deras ändringar i flödet mm som det är. 

Igår kväll fick jag i alla fall för mig att jag skulle testa att klippa mitt eget hår. Jag har gått till en lokal frisör som är okej men inte superbra och har inte lust att betala 7-800kr som det kostar att gå till en bra frisör i Göteborg. Plus att min släng av social fobi sätter lite hinder för mig. Så jag gjorde som moderna människor gör nuförtiden och kollade youtube tutorials för att sen greppa saxen :D. 

Halvvägs igenom kände jag HJÄLP vad har jag gjort men i slutändan blev det helt okej! Kanske upptäcker jag närmaste dagarna att håret ser förjävligt ut och får traska iväg till frisören ändå (och erkänna vad jag gjort) men som jag känner nu så är det något jag tänker fortsätta med! 10-15cm rök igår kväll och det känns toppen! 


Astrid har alltid varit en stor motståndare till att klippa håret (när hon var liten klippte jag henne när hon sov) och hon har bara varit hos frisören en gång med rätt tveksamt resultat. Men igår när hon såg vad jag gjorde så blev hon också sugen och ville ha lugg! Med tanke på att hon verkligen inte kan sitta still mer än 5-10sek så blev det ändå helt okej :). Hon ser så stor ut plötsligt! 

No comments: