Thursday, April 10, 2008

en tröja eller tunika - det är frågan

Det här underbara lingarnet fick jag i somras av min mormor, och då var tanken att jag skulle göra en randig ärmlös tunika/klänning av det. Nu börjar jag mer och mer luta åt att göra en enkel randig tröja, men jag kan inte bestämma mig! Vad tycker ni? Jag behöver smakråd!

5 comments:

Åsa said...

Tunika är ju snyggt till sommaren i lingarn. Jag tror att det garnet kanske tappar formen lite om man gör en kofta men jag vet inte då jag har lite erfarenhet av lingarn.

Anonymous said...

Med det snygga garnet tror jag att det blir snyggt oavsett vilket du väljer. Men jag röstar på en tröja. Tror att det kan bli grymt snyggt till ett par svarta jeans tex. eller till någon fin sommarkjol eller så

lillstrumpa said...

En enkel randig tröja tror jag skulle bli superfint. Det skulle säkert en tunika också, jag har bara lite svårt att se framför mig hur den skulle se ut. Blir spännande att se vad du gör av det! Kanske kan jag få lite idéer om vad jag ska göra med mitt eget lingarn ;-)

Clara said...

Tack för era råd! Ni var galet snabba på att kommentera måste jag säga. Det lutar lite åt en tröja, lika mycket som i kommentarerna. Dvs 2 mot 1. Tack!

Thepas said...

Kör på en klänning till våren.