Saturday, December 31, 2011

Årskrönikan

Idag är det nyårsafton, och då passar väl en årssummering bra! 2011 har verkligen varit ett händelserikt år för mig. Jag har bott utomlands, förlovat mig, flyttat hem, kommit på lite mer vem jag är och nu ska jag flytta igen fast bara inom samma stad.

Stickningsmässigt då? Jag snor en lista rakt av från Mia för att beskriva mitt stick-år!

Årets sjal: Shetland triangle som snabbt hamnade på min top-fem bästa sjalar lista. Jag har bara stickat en än så länge, men fler kommer det definitivt bli!

Årets tröja: Svårt val mellan Emelie (som verkligen blivit välanvänd) och min gula höstkofta. Men det får nog bli den gula höstkoftan, jag är verkligen nöjd med den!

Årets mössa: En som ännu inte hamnat på bild faktiskt! Spänningen är olidlig, eller hur?

Årets stolthet: Att jag numera har en hemsida där jag säljer mina egna mönster.

Årets garn: Svår kamp mellan colinette jitterbug och den nya favoriten Rauma finull! Näe, jag kan inte bestämma mig faktiskt.

Årets fiasko: En hel del förmodligen, men jag repar upp fiaskona fort och glömmer dom sen.

Årets ufo (ufo= un finished object): Glass-tröjan. Jag tror verkligen mycket på den här tröjan, bara jag får löst hur jag ska göra med armarna. Förhoppningsvis återkommer inspirationen med vårens glada färger, då passar denna tröja bättre än på hösten.

2012 då? Jag tror minsann att det kommer bli minst lika händelserikt! Jag ska bli moster, gå klart min utbildning och förhoppningsvis börja jobba! Dessutom har jag en massa spännande stick-projekt på gång! Puh!

8 comments:

ylva said...

Gott Nytt Clara, ser fram emot att följa dig 2012.
/Ylva

PetraO said...

Gott nytt år på dig också Clara!

Louise said...

Tack för myckrt fin stickinspiration. Gott nytt år!

Annika said...

Gott nytt stickår!

Sunna said...

då ses vi 2012 och säger välkommen till alla nya garner och spännande maskor

Wallinskaya said...

Mycket fin gul kofta!

knitbyme said...

Kommer att fortsätta följa dig, tjejen.

cordyKaye said...

Du är så duktig!
Hallå, har du något tips på en enkel men inte FÖR enkel spetssjal? Det finns så många, och jag har bara stickat spets på emeliekoftan, så jag vill inte ha nåt alltför svårt, men är ändå sjukt sugen på en sjal.