Tuesday, May 23, 2017

Traverse

 Det är mycket sömnad på bloggen just nu men syr helt enkelt mer än vad jag stickar. Går i perioder och just nu vill jag bara sy! Senaste färdiga grejen är den här väskan. Noodle-head är en designer jag alltid håller koll på vad hon gör och när hon nu släppte mönstret Traverse bag så fick jag direkt sy-begär. Perfekt storlek på väska och jag vet att hennes mönster alltid är välskrivna och ger ett proffsigt resultat.

Tyget har min kompis Emilia Jensen tryckt, spana in hennes webshop om ni inte redan känner till henne. Hon är en mästare på färg och form!

Egentligen har den här väskan ett fack med lock fram men jag tycker det är snyggare utan den fickan så jag sydde helt enkelt en slät framsida istället. Det är samma mått på framsidan som på de stora delarna i fodret. Väldigt nöjd med hur den ser ut utan locket! 

På baksidan finns ett fack, perfekt för mobil och plånbok som på så sätt inte tappas bort i väskan plus att det är svårare för ev ficktjuvar att komma åt innehållet (har kvar det i tankarna sen jag bodde i Madrid). Jag glömde fota insidan men den är tråkigt vit, dock med två fack som jag valde att stänga med magnetknäppe respektive tryckknapp.

Jag valde att sy den större storleken och den är perfekt som vardagsväska, rymmer allt jag behöver. Är lite sugen på att sy en mindre också bara för att det är kul, får se om det blir av så småningom.

1 comment:

Anonymous said...

Perfekt veske, perfekt location! <3