Saturday, September 11, 2010

Award

Av Marrindi och Knitarina fick jag den här utmärkelsen, tack! Den går ut på att man ska säga sju ovanliga saker om sig själv och det är ju alltid kul! Jag har fått liknande utmaningar innan, svaren på dom hittar du här, här och här.

Så, sju saker om mig:

1. Jag drömmer om att på nåt sätt kunna arbeta med garn och stickning, men jag vet inte än hur jag vill göra det. Garnaffär kanske?

2. Jag kan inte ha en bit papper i handen utan att klottra ner en liten figur. Mina anteckningsböcker från skolan är mer fyllda med små figurer än med anteckningar. Det beror inte på att jag inte lyssnar, utan på att jag lyssnar bättre när jag gör nåt med mina händer. Stickning fungerar på samma sätt!

3. Jag är brinnande övertygad feminist, och tror att både män och kvinnor skulle tjäna på ett jämställt samhälle.

4. Valfläsket är jag däremot extremt trött på, jag blir äcklad vid tanken på hur mycket pengar som läggs ner på den.

5. Jag har haft en rad olika frisyrer, från snaggad till dreadlocks till blonderad till svarthårig. Just nu har jag precis bestämt mig för att sluta färga håret och se vad jag har för riktig hårfärg.

6. Jag är rätt liten till växten och är bara 152cm lång. Alldeles lagom tycker jag som aldrig önskat att jag var längre!

7. Om mindre än en vecka bor jag i Madrid!

Nu ska jag skicka awarden vidare till andra bloggare, och det finns ju hur många som helst jag gillar och inspireras av! Men sju stycken ska det vara:

Visa Lisa
Hemslöjdspornografi
Viffla
Dödergök
Ett litet nystan bland alla andra
PetraO
Emelie helt enkelt

Några av er har säkert fått den innan, men då kan ni ju bara känna er extra nöjda över att få den en gång till!

5 comments:

PetraO said...

Tack fina Clara för awarden! Hoppas att du får en härlig tid i Madrid - vi får väl följa dig via bloggen hoppas jag! Kram Petra

Dödergök said...

Tack så mycket! Det ska bli spännande att höra om dina öden och äventyr i Madrid. Kanske börjar du sticka i flamencotakt?! :)

Sunna said...

Ha det jättebra i Madrid

Emelie said...

Tack så mycket söta du!

Viffla said...

Tack så hemskt mycket! Jag ser väldigt mycket fram emot att läsa om dina äventyr i Madrid! :)