Sunday, April 21, 2013

Kolonistugehäng

Idag har vi hängt i min mammas kolonistuga och planerat inför våren och sommaren (Astrid lever där under sjalen, den skyddar mot solen bara). Vi vill ha tillgång till trädgård (ännu mer sen Astrid kom) och för min mamma har kolonistugan inneburit lite väl mycket arbete sen hon och hennes ex separerade, så nu har vi bestämt att vi ska "dela" på den lite. Det är ju fortfarande hon som äger den, men vi kommer hänga där mer, och jobba där mer. Win win! Egentligen skulle vi inte göra så mycket nu men sen bestämde vi visst att vi ska göra om hela trädgården :).

Jag har hunnit med att ha mjölkstockning i veckan också. Fy fan alltså vad hemskt det är! Frossa och feber, och så huvudvärk från helvetet.  Som tur är gick det över efter ett dygn, håller tummarna för att slippa det framöver!

8 comments:

Alma said...

Det låter toppen! En bra deal :)

Jag och familjen har nu andra sommaren i vår trädgård framför oss - underbart! Det är så välgörande att få odla lite....

Anna Martina said...

Så vårfin du är och vad härligt att ha en trädgård! Jag får ju rätt mycket av växter på jobbet med att ha en trädgård är en annan sak!

Anonymous said...

Håll brösten varma och undvik drag.
Frosta ej av frysen det gjorde jag då kom mjölkstockningen som ett brev på posten. Lycka till med kolonilotten.

sjusoverskan said...

Åh, vilken fin vårlig bild på Dej och Astrid!
Kram Inger

Ananas said...

Jättefin bild! Skoj med kolonilotten, det låter jättekul att planera och strukturera om. Jag får nöja mig med balkongen den närmaste tiden!

Manduzana stickar said...

Gud, så härligt det ser ut! Och mysig att ha en liten trädgård att kunna pilla lite med :)

Anonymous said...

Härligt med koloni. Och väldigt bra för både din mamma och er att ni "delar" på den. Jag har också koloni men är ensam om den, det ÄR faktiskt en hel del jobb med den.
Lycka till!

metamorphosis said...

Åh! Så härligt det där både ser ut och låter (ja, förrutom stockningen då <3 Tur att den gav med sig snabbt!)