Tuesday, October 22, 2013

Jag som teckning

Jag fick en så fin bokutgivnings-present av min kompis Sanna häromdagen. Ser ni, det är ju jag! 

Med min gula kofta, Dorisvantarna och min favoritprickiga sjal i håret. På pricken lik! Dessutom är mönstret runt om inspirerat av vantar. Jag blev så himla glad, den här ska genast upp på väggen!

9 comments:

torirot said...

For en fantastisk flott gave!

sjusoverskan said...

Va' kul och vilken fin tavla av Dej!!!
Inger

Josephine G said...

hej clara! jag skulle vilja fråga dig om vad du tycker om abuelitas merino worsted. upplever du att det noppar mycket? har läst i en del kommentarer på ravelry att det ska göra det. funderar på att köpa det till en tröja men vill liksom veta om det håller sig när plagget är klart. hoppas att du vill säga din mening, men förstår om du har fullt upp med annat! :) kram på dig och dina fina blogg :)

by Caloweena said...

Verkligen superfin! Kanske den bästa gåvan man kan få, något specialtillverkat just till dig med massor av omtanke och kärlek! =)

Jenny skriver said...

Oj, vilken fin tavla! En vacker färgklick på väggen. :-)

Manduzana stickar said...

Men åh, vilken fantastisk present! Så himla fin!

metamorphosis said...

Så himla fin!

Clara said...

Josephine: Tyvärr så tycker jag att det nopprar en del. Min islandströja är fortfarande lite för varm att ha på sig, men på de få gånger jag använt den så har det redan kommit noppror. Jättetråkigt! Ska använda den lite mer och se vad som händer.

Josephine G said...

Tack för att du tog dig tid att svara Clara :) Himla trist att det noppar, hoppas den håller sig någorlunda i alla dall för den är väldigt fin!