Friday, October 18, 2013

HöstmandalasFör ett tag sedan började vackra naturskapelser skymta i mitt Instagramflöde och jag blev genast sugen på att också göra mandalas! Så på en söndagspromenad för nån vecka sedan plockade jag på mig massor av små löv och grejer och började göra mönster. Det är helt beroendeframkallande, och hade det inte varit för att Astrid så gärna vill käka upp alla små beståndsdelar så hade jag gjort ännu fler :). När hon blir större ska vi göra såna här ihop!

Under #höstmandala på instagram finns massor av vackra mandalas och jag vet att bland annat Tyg och Otyg också gjort några. Några av de vackraste mandalas jag sett gör bloggaren Vilda barn av frukt och bär. Testa ni också!

4 comments:

Tyg och otyg said...

Tack för länk! Det var ju på din blogg jag såg dem allra först, så man kan säga att det var du som inspirerade mig, eller åtminstone öppnade mina ögon för dem.
Visst blir man lätt lite manisk av dem? Jag hoppas på fint väder i helgen så man kan ta en höstpromenad och göra några fler. Fick en massa fler idéer på mandalatemat också. De av frukt var riktigt läckra!

Wallinskaya said...

Men wow vilken bra grej. Det ska jag testa med mina 6-åringar i skolan. Tack för tips.

Anna Martina said...

Vilda Barn's mandala skulle jag helst vilja äta upp. Skulle vara ett väldigt bra höstpyssel i skola och fritids, man kan ju alltid limma fast på papper. Även om en mandala i sitt ursprung är lättförgången

Clara said...

Tyg och otyg: ja, jag såg ditt blogginlägg och insåg att jag bara instagrammat dem och inte bloggat om det :)

Wallinskaya: Ja! Jag tror det kan vara jättekul att göra med barn.

Anna Martina: Jag gillar att den är förgångbar, det är på nåt sätt fint. Allt behöver inte sparas (kastar sten i glashus pga fotograferar ju ALLT...) :)