Sunday, April 23, 2017

En färdig vårplan

Jag är med i en grupp på facebook som heter Sy garderoben med en plan. Den går ut på att varje säsong planera och sy sin garderob och för mig är det toppen. Det är ju så otroligt mycket roligare att köpa färgglada mönstrade tyger än enfärgade men sen är det i alla fall så i min garderob att det är de enfärgade jag använder. Alltså är planering väldigt bra. Det här var min plan inför våren.

 Och såhär blev resultatet! Väldigt väl genomfört av mig måste jag säga! Kläder jag behöver i min garderob. Särskilt trosorna, såååå tråkigt att sy men väldigt gött att kunna ta tillvara alla spillbitar från andra kläder. Morgonrocken blev blå istället för grå pga hade för lite grått tyg och ville sy från min stash. Sen började jag sy en tankini men den blev verkligen inte bra och när jag istället hittade en bra och bekväm i butik så valde jag att köpa en istället. Den prickiga byxkjolen har jag inte bloggat om än, det kommer snart fler bilder.
Jag har såklart en plan inför sommaren också och den ser ut såhär. Klänningarna står som bonus eftersom jag inte har något behov av dem egentligen men de är roliga att sy :)

5 comments:

Dödergök said...

Så jäkla strukturerat, inspirerande och fint!

Fru Purjo said...

Härligt när planer blir verklighet. Fiiint :-)

Anonymous said...

Vilka härliga bilder! Heja dig Clara!

Anonymous said...

Det är ju häftigt att även sy sina egna trosor! Vad använder du för mönster? Vad för slags tyg? /Hanna

Brita said...

Imponerad ! Att ha en plan är en sak men att sen verkligen hålla sig till den en helt annan. Tycker verkligen att du ska känna dig nöjd och resultatet blev riktigt fint.