Sunday, August 7, 2022

Karin Larsson går på fest 2022

Det verkar som att jag har en tradition i att sy en ny sommarklänning i Augusti. Jag tror att jag har svårt i början av sommaren att fatta att det faktiskt blir varmt? Först nu sjunker det in. Är överlag ganska dålig på att leva i nuet, men just här verkar det som att jag är det. Har svårt att förstå att det kommer bli kallt igen och behövas varma kläder. 

Klänningen är en Hallon dress, min andra. Den första är sydd i mörkblå viskos och den är liksom lite för fin? Jag känner mig överklädd i den. Den här som är sydd av ett påslakan jag köpt på loppis är mer användbar i sin vardaglighet. 

Jag följde Malins beskrivning i hur man gör en slags inbyggd bh, den ger inte supermycket stöd men gör mig ändå mer bekväm än att gå helt bh-lös. Bara ett extra lager tyg hjälper också. Beskrivningen finns i Malins highlights, den heter Shelf tutorials. 

Men ryggen är ju grejen i den här klänningen! Älskar den. Känner mig lite som om Karin Larsson var bjuden på sommarfest 2022? 

4 comments:

Dorothy Bell said...

I super love your dress. I love the style and the fabric. It's really beautiful and you look stunningly elegant in that dress. The fit is perfect and the color suits you. Lovely and amazing masterpiece.<3

Jessica Ullström said...

Underbart! Du påminner om Lena Anderssons karaktär Linnea med klänningen och hatten. Det värmde <3

Tove said...

Fin klänning! Ny header också och beskrivning av dig. Fint! :D

Theresa williams said...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i ett förhållande med Anderson i flera år, gjorde han slut med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag gav löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformler som kunde hjälpa mig att besvärja honom men jag är typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget val än att prova det, jag mailade trollformlern, och han sa till mig att det inte var några problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han förtrollade och överraskande nog den andra dagen, klockan var runt 16.00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag blev så glad och gick till honom. Det var så vi började leva lyckliga tillsammans igen. Sedan dess har jag gett ett löfte om att alla jag känner som har problem med relationen, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla trollformaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) Kärleksbesvärjelser
2) lösning och bot mot all sjukdom
3) Örtkur för alla sjukdomar/sjukdomar
4) Äktenskapsbesvärjelser
5) Graviditetsbesvärjelse
6) Uppbrottstrollformler
7) Dödsbesvärjelse
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta denna fantastiska man om du har några problem för en varaktig lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}