Thursday, April 28, 2011

Virka i solen

80-tals färger! I alla fall kombinationen av färgerna tycker jag, ensam blir den rosa inte lika stark. Fast jag tycker det är fint, hellre färg än grått och svart! Jag blir glad av färg. Lisa är bra på färg hon!

Saker jag inte gillar: män som stirrar i parker. Det är INTE ok att sätta sig en meter från två tjejer som solar och stirra. Eller vissla, fast här säger de mer tsss tsss, lite som när man kallar på en katt. Jag är fanimej ingen katt. Vad tror dom, att man ska börja spinna och kela eller? Inte var vi lättklädda heller, shorts och linne (klädsel ska ju inte spela någon roll, men tyvärr gör det ju det). Det är ju inte första gången det händer heller. Jag hatar det!

5 comments:

Sisters in Yarn said...

Ja usch ja, stirrande snuskkarlar. Man vill helst ge dem en käftsmäll. Tror de verkligen att de kan charma någon på det sättet?

Gudrun

Visa Lisa said...

Vad söt du är som länkar till mig! Du är allt ganska finemang på färg själv fröken Inspiration! Krampåre!

Manduzana stickar said...

usch för sånt!!

Sunna said...

Hittade just bloggen om hjärtekatter, är det en sån du virkar? Bästa botmedlet för dessa snuskar brukar vara att kallt stirra tillbaka, brukar komma av sig efter ett tag

aliel said...

Ler igenkännande åt din beskrivning av gubbarnas lockläte. Jag tycker också att det kan vara jobbigt men jag tror att motsatsen skulle vara värre, att aldrig bli sedd eller visslad åt... kan inte ens föreställa mig det... så länge de inte är mer påträngande än så ser jag det numera som ett helt okej och hanterbart problem...
Fin i håret är du!