Friday, September 6, 2013

Aquarius

Om födelsedagsgarnet skickas tillbaka lyder sticklagen att nytt garn får köpas. Så i söndags kväll kollade jag wollmeises hemsida, såg att det fanns en hel del DK kvar och dessutom i en färg jag ville ha. Då är det helt enkelt så att en MÅSTE köpa. Dessa tre härvor Aquarius DK ska bli en flätstickad kofta tänkte jag, förmodligen en Acer kofta.  Det får dock vänta lite, först ska tex min Slanted Sleeven bli klar. Går och klappar på dessa tre härvor så länge!

Att beställa från Wollmeise var förresten inte alls så svårt. Tidigare har jag inte lyckats, men nu har de en ny hemsida och det verkar som att de lägger ut lite mer garner. Fredagar klockan 8 och 17 läggs nya garner ut, men som sagt kunde jag till och med beställa i söndags. Färgerna på hemsidan stämmer dock inte alls, i alla fall inte med mina färginställningar på min dator. Tur att ravelry finns så att det går att kolla där!

7 comments:

Iréne JB said...

På min skärm ser garnet ut att ha en alldeles underbart färg! Kommer att blir jättefint.

Medea said...

Garnet ser ljuvligt ut!

Anonymous said...

Bra sticklag! Min lyder att om jag får hela nystan över får jag genast byta in dem mot nytt (och eventuellt köpa mer garn för att räcka till hela projektet).

Och Wollmeise. Det går att beställa. Bra att jag har lite självbevarelsedrift...

//Karin

Karin-Ida said...

Vilken fin blogg du har, jag återkommer ofta och kikar in!
Jättefina bildet och vackra projekt!

Garnet har en mycket fin färg!! tycker jag

Clara said...

Lite varje: Ja byta mot nytt är toppen! Det kan ju finansiera åtmindstone delar av nya projekt :).

Karin-Ida: tack, vad roligt! Välkommen hit!

Manduzana stickar said...

Åh, lyx-garn! Någon gång ska jag också ta mig råd att köpa Wollmeise!

aliciasivert said...

Men ååh vilken färg! Bästa sjöjungfrublågröna! Tack för garntipset, laddar inspiration för fullt inför höstens nästa projekt.