Friday, September 13, 2013

Vårrosor i september

ÄNTLIGEN är de här halvvantarna klara! Efter sju sorger och åtta bedrövelser. Nästan. Först tog garnet slut i rätt nyans och när jag äntligen fick tag på det så hade min stickfasthet förändrats. Så från att ha varit ett snabbt litet halvvante-projekt så tog det hela 1,5 år att färdigställa dem. Helt klart värt det dock, de är så fina! Kommer bli perfekt på barnvagnspromenader i höst. 

Mönster: Spring roses av Kamilla. Obs! Mönstret hade inget att göra med bedrövelserna, det är toppen. 
Garn: Rauma finullgarn
Stickor: Den ena är stickat med 2,5 och den andra med 2 pga stickar visst lösare och lösare. Måste nog börja sticka lite hårdare igen...

9 comments:

Tyg och otyg said...

Superfina! Imponerande att du orkade färdigställa dem efter så lång tid också, tycker att det ofta brukar gå troll i sådana där långdragna historier...
Och jag tror bestämt att du måste se till att mössan i förra inlägget blir din stil, nu när du har halvvantar som matchar så fint till! ;)

Teresa said...

Väldigt vackra o fin färgkombination.
Apropå inlägget om Astrid tidigare; dels vad söt hon är, dels vad kul att du börjar tycka att det är roligare att vara mamma. Snart får du börja läsa bilderböcker o då blir det nog toppen!

Solveig Lövendahl said...

Å vilka alldeles vansinnigt fina!!!!

Veronika said...

Kjempefine halvvotter! Det rosemønsteret er aldeles nydelig. Godt gjort at du orket å strikke dem ferdig. Jeg tror forresten at det er bedre for hendene og skuldrene å strikke løst, da slapper man mer av, er min erfaring.

Ananas said...

Så fina :)
Älskar färgerna!

♥ Annlouise ♥ said...

Ljuvliga!

Sandra :) said...

Superfina vantar! :)

Jag undrade lite om inte du kunde skriva lite om hur du tycker om utbildningen du går på? Du har ju vart mammaledig ett tag men det skulle vara kul att höra vad du tycker om det då jag börjat fundera lite på den utbildningen :)

Manduzana stickar said...

Alltså, så sjukt fina färger!

Anonymous said...

Otroligt fina! Blir väldigt sugen på att sticka dessa...

/Emelie, citronochvanilj.blogspot.se