Saturday, June 20, 2015

Glad midsommar

Glad midsommar! Låt dock inte de idylliska bilderna förleda er, vi firade midsommar med febrigt barn och jag fick en allergisk reaktion av något okänt så nu kliar det överallt på hela kroppen och händer och fötter är supersvullna (ringde 1177 och nu äter jag antihistamin som hjälper lite). Plus att Astrid vägrade ha på sig sin krans, blev rädd för spelemännen och dom som dansade och så regnade det ju lite då. Plus utmattningsdepression, lungsjukdom och allt annat som alltid är med osv. 

Förutom allt ovanstående var det dock ett trevligt firande i min mammas kolonistuga :)

Jag premiäranvände min nysydda klänning i ett helt fantastiskt Nani iro tyg. 

 Modellen är samma som min blå och bruna, dvs två ihopsatta mönster. Överdelen är Zippy top och nederdelen från Factory dress.

 Dom här två alltså, dom är dom bästa personerna jag vet. 

5 comments:

Sylvia said...

Du er fantastisk flott på det første bildet!!!!
Og så er dere en fin liten familie. God bedring til dere.
Kram

Annikwa said...

Vilken helt underbar klänning! Vilken fin blogg, jag har nu bläddrat igenom ett års blogginlägg :-) Så superinspirerande att du nyss börjat sy och ändå syr såna här avancerade kläder! Själv har jag sytt i fem år men vågar ändå mest sy enkla barnkläder i trikå av rädsla för att misslyckas om jag försöker mig på nåt svårare. Nu ska det bli ändring!

Anonymous said...

Fantastiskt snygg klänning. Vart har du hittat Nani Iro-tyget? Har sytt upp mitt sista och kan inte komma ihåg vart jag köpt det ��

Valeria said...

Som vanligt, otroligt inspirerande! Att du orkar/hinner med trots sjukdom är imponerande!

Manduzana stickar said...

Klänningen är ju så vansinnigt snygg!