Friday, July 6, 2018

Darcey

Den här bhn är nog min favorit hittills av de jag sytt. Jag tycker vanligtvis inte att spets kliar särskilt mycket men just nu när det är så varmt och min ärr runt brösten fortfarande läker kliar i princip allt som ligger mot ärren. Sömmar, spetskanter, allt sånt. Den här bhn funkar dock, kanske för att spetskanten nedanför kuporna är så bred? 

Jag är också väldigt nöjd med färgen och hur spetsen tog upp färg men lämnade vissa prickar vita! Hade ingen aning om att det skulle bli så men är mycket nöjd med det. Spetsen kommer från MintFrog på Etsy och som foder har jag PowerNet från Bwear. Allt är färgat av mig med mina syrafärger som jag använder till garner annars. Mönstret är Darcey från Evie La luve, min tredje variant av den här bhn (men bara en har hamnat på bloggen, har en kvar att fota).

Knäppningen i ryggen är jag kanske inte helt nöjd med, men den funkar. Tanken från början var att den skulle vara en dra över huvudet bh men så blev den lite för liten och jag fick klippa upp ryggen och sätta ditt knäppning. Köpte bh-hyskor på meter från KnappCarlsson men förstod mig inte riktigt på den. Vanligtvis har hyskor som ett mellanrum där tyget stoppas in så att det är omslutet av hysk-delen (hittar inte orden, det här är nog helt oförståeligt för alla som inte redan vet vad jag menar) men på dessa fanns det bara en sån på ena sidan. Så det fick bli en hittepå-lösning på andra sidan som funkar men inte är supersnygg. Jaja, det är i alla fall skönt med knäppning i ryggen och jag gillar den här bhn väldigt mycket! 

2 comments:

Marie Karlsson said...

Oj vad duktig den är jättefin

Linnéa said...

Så fin! Den gröna färgen är helt underbar :)