Wednesday, July 29, 2009

O-kreativitet och depp

Jag ska erkänna en sak nu: senast jag slutförde ett projekt var i april. Jo, det är sant. Det kanske verkar som att jag får gjort saker, men alla blogginlägg sen dess har egentligen bara varit pågående projekt inlägg + en massa annat som inte har med stickning att göra. Men den gröna boobholdern kanske någon säger då, jo, då får jag erkänna en sak till nämligen att den var klar i april. Det tog bara ca 3 månader innan den fastnade på bild och därmed kunde bloggas om...

Inspirationen fattas mig! Och lusten att sticka. Den kommer säkert tillbaka, förhoppningsvis när mitt humör återvänder. Jag har haft dåligt med både jobb och pengar sen i mars ungefär, och det är rätt jobbigt i längden.

Egentligen vet jag inte vad jag vill säga med det här inlägget, mer än att jag kanske blev trött på att bloggen kändes så ytlig när jag egentligen mår rätt kasst.

8 comments:

Ilsefin said...

Förstår att du har det tufft och hoppas förstås att det snart vänder.

Ibland kan det vara skönt att hålla uppe en fasad eller vad man ska säga, för att ha lite av en fristad från det jobbiga. Och ibland behöver man göra tvärtom och dela med sig av hur man mår.

Men det är ju din blogg och du gör precis som du vill med hur mycket eller lite du delar här. Eller du skriver något alls.

Inspirationen kommer säkert tillbaka, även om jag förstår att det är lite tomt utan den.

Hoppas som sagt att saker och ting snart ordnar upp sig och att du hittar tillbaka till skaparlusten!

Kamilla said...

Jag vet hur det känns med brist på jobb och pengar och sådant, men det blir nog bättre ska du se.

Strumpstickan said...

Håll i dig!

knitbyme said...

hördu. Du är inte gråare o tristare än att jag tror mig ha sett dig på 29an i går morse. Kan det stämma.Ögonen var som dina o du log

Kalinka said...

hej! då vill jag bara berätta för dig att du och din blogg gjort att min kreativitet sprudlar igen! jag har precis fått barn, och under hela graviditeten har jag inte kunnat göra nåt, har inte haft NÅN lust alls. men nu så...
t.ex blev jag ju helt galen i din fina Bender, beslöt mig för att göra en egen. fast stickad eftersom jag hatar att virka. jättekul jag gjorde två st. haha!!
jag tänkte att du kanske behöver höra att du inspirerar andra! annars stickar jag en tröja till min lilla tjej. en filt håller jag på med också. jag skulle vilja ha en blogg också!!! Heja dig å hoppas du snart finner inspiration!
/elin

Clara said...

Tack hörrni! Det är verkligen så himla fint att få peppande kommentarer. Och visst, det kommer lösa sig, till hösten börjar jag skolan och får tillbaka en vardag igen.

Carina: visst var det mig du såg! Fast det vet du ju nu via mailen.

Elin: shit vad glad jag blir! Jag har så himla svårt att förstå att jag kan inspirera andra, jag tror bara att det är jag som blir inspirerad av andra bloggare... Det vore jättekul att se dina stickade Benders, kanske kan du lägga upp dem på flickr/ravelry om du inte har mod/tid att starta en egen blogg?

Loppan Lorum said...

Jag måste också försöka pigga upp dig med att din blogg tillhör dem jag gärna återkommer till för inspiration. Du gör jättefina grejer, och den där utbildningen du kommit in på verkar spännande.

knitbyme said...

Hej där. Vet du vad? jag har en massa garn som någon o varför då just jag, måste göra ngt av. Till helgen är du välkommen till mig att dregla o välja ut ett garn som bara är ditt bland en del som jag köpt på mig bara för att. Se det som en vinst i ett lotteri som aldrig blev av.

"Granntanten" Ps vet oxå hur grått allt kan vara. Ds Hör av dig via mailen.