Saturday, November 16, 2013

NovemberNovember. Min hatmånad, tillsammans med mars. Jag älskar alla årstider och tycker att året hade varit perfekt om bara november och mars hade plockats bort. Nu har halva november gått, tack och lov. Andreas har hunnit fylla 30år och firas med en fest och denna helgen är hans föräldrar här och firar honom.

Annars är det ju ett känt faktum att det krävs massor med tända ljus, en bekväm soffa och en ny stickning för att överleva november. Och i vårt fall peppar vi med att se om Doctor Who inför 50-årsjubileet som är snart! Roligt fakta: Astrid är ett anagram på Tardis, så att hon ÄLSKAR introt är väl knappast en slump?

4 comments:

Manduzana stickar said...

Känner precis samma med November, det är den värsta månaden på året!
Alltså, Doctor Who. Jag är ju helt missat det! Jag har inte fattat riktigt, det finns både en gammal och ny serie va? Vilken ska jag titta? Gah!

Clara said...

Åh men då har du ju något fantastiskt framför dig! Min åsikt är att du bör börja med säsongerna från 2005, dvs med Christopher Eccleston som doctorn. Att börja från 1965 är bara för tråkigt, om du skulle bli ett fan är det lite sevärt med några av avsnitten men verkligen inte alla (alla finns inte ens att se - några är borttappade i arkiven!). Vissa tycker att första säsongen från 2005 kan hoppas över eftersom den är lite mer corny än de senare, men jag tycker att det finns en hel del bra avsnitt + att det är rätt mycket grejer som är bra att känna till som presenteras i första säsongen. Typ Daleks/Time lords/regeneration osv.

Anne R said...

Vi löste problemet med mars och november för länge sedan - jag och min bror fyller år i mars, min dotter fyller år i november = kalas! Då finns det alltid nåt att se fram emot, fast det annars är tradiga månader ;)

Anonymous said...

Jag har alltid tyckt om namnet Astrid och har sagt i säkert tio år att om jag får en dotter ska hon heta det. Har dock aldrig tänkt på att det är ett anagram av Tardis. Men nu har jag ju ännu en anledning att döpa en eventuell framtida dotter till det! :)