Wednesday, December 8, 2021

Hallon

På en rea hos Ohlssons tyger i somras köpte jag flera meter blått viskostyg. Därför kunde jag få utlopp för ett infall jag fick om att sy en Hallon dress, trots att jag verkligen inte har användning för den här typen av klänning. Men det är så kul när man hamnar i ett flow och bara kan sy! 

Kanske inspiration för någon som vill sy sig en festklänning till jul eller nyår? En bra grej är att man får plats med hur mycket mat som helst utan att något trycker på magen, en negativ grej är att man inte kan ha bh under. Eller kan kan man ju, jag har tänkt att jag kanske ska ha en lite topp-liknande bh under för att klä ner den lite (annars kommer jag aldrig använda den). 

Mönster: Hallon dress
Storlek: 12
Ändringar: kortade 5cm vid shorten/lenghten linjen. Kortade bakre snedslån 4cm och kortade axelbanden 3cm. 
Tyg: ett vävt mörkblått viskostyg från Ohlssons tyger. 

1 comment:

Theresa williams said...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i ett förhållande med Anderson i flera år gjorde han slut med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha tillbaka honom så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag gav löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformler som kunde hjälpa mig att besvärja honom för att få tillbaka honom men jag är typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget val än att prova det, jag mailade trollformlern, och han sa till mig att det inte var några problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han förtrollade och överraskande nog den andra dagen, klockan var runt 16.00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag blev så glad och gick till honom. Det var så vi började leva lyckliga tillsammans igen. Sedan dess har jag gett ett löfte att alla jag känner som har problem med relationen, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla trollformaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) Kärleksbesvärjelser
2) lösning och botemedel mot all sjukdom
3) Örtkur för alla sjukdomar/sjukdomar
4) Äktenskapsbesvärjelser
5) Graviditetsbesvärjelse
6) Uppbrottstrollformler
7) Dödsbesvärjelse
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta denna fantastiska man om du har några problem för en varaktig lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}