Friday, March 31, 2023

Bäckebölja

Jag la ut en film på Instagram om den här klänningen för 2 veckor sen och skrev att jag skulle posta inlägget strax, meeen sen blev jag matförgiftad och helt under isen. Jag är otroligt klen när det gäller magsjukor och matförgiftningar (tack ibs-magen för det) så det tar lång tid för mig att återhämta mig helt. Alltså jag har ju jobbat, lagat mat och allt sånt där men jag har haft noll energi över sen efter det. 

Men till klänningen! Modellen har ni sett förut. Wiksten shift som överdel och sen en rak rynkad kjoldel. Här har jag skrivit ett inlägg om hur jag gör, det som är skillnaden i denna är att jag har rund hals och har sytt den i storlek 10. Kjoldelarna (2st) mäter 120 i bredd och 75cm i längd. 

Men tyget är ju det bästa! Blev kär i färgerna direkt när jag såg det på Selfmade (börjar typ lära mig att säga Selfmade istället för Stoff och Stil nu men det har tagit ett tag). Bäckebölja i bomull. 

Såhär ser den ut utan skärpet i midjan, och det är såhär jag kommer ha den oftast pga bekvämlighet går före ALLT i min värld. 

Mycket nöjd med min klänning! 

3 comments:

Matilda said...

Superfin klänning - ger härliga vårvibbar :)

Ewa med bloggen tygochgarn said...

Ser verkligen skön ut!

Linnéa said...

Klänningen ser så mysig ut. Du får mig alltid att vilja köpa metervis med tyg när du sytt någon ny fin klänning :)