Friday, May 6, 2011

På önskelistan

Åh jag bara tänker på vad jag ska köpa för garn sen och vad jag ska sticka då... Just nu när värmen har kommit är jag inte speciellt sticksugen, man blir varm bara av att ha en stickning i händerna. Men sen! Då jävlar ska det stickas! Vintern i Sverige är kall så det är ju lika bra att planera lite utifall att jag inte skulle ha någon inspiration när sticksuget väl sätter in. Dessutom vill jag inte köpa mer garn här, jag har nog med saker att flytta hem till Sverige som det är (och så har jag ju några flyttkartonger med garn i Sverige också).
Så, jag ger er, listan på saker jag vill sticka till hösten:

Beatnik. Jag bara måste sticka den. Nästa gång jag ska påbörja ett stort projekt blir det den!

Kamillas Sparv-vantar är helt fantastiska! När mönstren från StickaMeras vant-tävling släpps står dessa högt på min vill-sticka-lista.

Vifflas Elin-muddar. Har tänkt sticka dessa hur länge som helst, snart måste det bli av!

Jag gillar verkligen strukturen i den här Pickles koftan.

Den perfeka asymetriska tröjan.

En Coraline docka. Modifikation på Ysoldas Poppy.

En Ripple. Gärna i Debbie Bliss baby cashmerino som Pollivers filt på bilden är i. Och självklart är det min katt Esther som ska ligga på filten, även om Pollivers katt också är väldigt fin.

Ett par tofflor, eller flera par. Perfekt för restgarner tänker jag.

Phuw, vilken monsterlista! Hur många saker som helst ju... och det finns fler, jag behöver mer tid! Och förmodligen en större garderob.

5 comments:

kamilla said...

Jag har också en vad som just nu är en jääääättelång lista, jag stickar hur mycket som helst på sommaren, men mest lite udda saker. Min inspirationen, den som saknas på vintern för mig vaknar till liv på våren och då måste jag passa på att sticka under sommaren ;D

kråkspark said...

Beatnik är också en av mina önskeprojekt!

Viffla said...

Ohh, jag känner mig hedrad! Koftor ska jag också sticka, när jag orkar påbörja ett nytt stort projekt, men det är så svettigt! Jag får ta det i höst...

Louise said...

Kul att se min lille Ollie. Jag kan verkligen rekommendera Attic24:s ripplemönster. Enkelt och meditativt.
För övrigt — grymt fina grejer!

Sunna said...

många bra tips Tack