Thursday, May 5, 2011

Torsdag

Kan nån ge mig det här radhuset? Perfektion! Läget, storleken, gulligheten... och skulle man nu ha fyra miljoner över (det har jag tyvärr inte) så räknas det ju som överkomligt på Göteborgs bostadsmarknad (galet!).

Annars är det här en skitdag. Jag har mensvärk från helvetet, äter dubbla skitstarka värktabletter så nu är jag groggy men har fortfarande ont. Dessutom har vår toalett gått sönder. Och jag har en hemtenta att lämna in imorgon.

8 comments:

cordyKaye said...

Har fullt medlidande för dig, men samtidigt avis att du har tokstarka värktabletter, jag har försökt få styr på min i flera år men aldrig har nån ens nämn värktablett... För tillfället har jag p-piller som lindrar, men det är ju nåt jag lärt mig går över...
Så jag håller tummen att din går över bums!

Clara said...

De jag har är svenska, de heter Naproxen och finns på apoteket. En tablett verkar i 12 timmar, och det fungerar bra. Fast egentligen ska man väl inte ta två då... det gör jag bara var tredje-fjärde månad när det verkligen är illa, som idag.

Jo said...

Stackare! :( Hoppas att det går över snart!

Jag skulle också kunna tänka mig att köpa mig det där radhuset :D Fast nu har jag ju iofs redan köpt ett annat hus ;)

Charlotte said...

Ja de är hur fina som helst alla radhusen i det området, men priserna brukar dra iväg. Vi flyttar efter år av husletande ut från Gbg nu men lyllos den som köper huset!

Sisters in Yarn said...

Det huset skulle inte vara fel, men galet vad stylad annonsen var. Nämen oj, kommer du nu och ska ta kort på vårt hem, vi som just tänkte ta oss en god kopp presskaffe, några härligt spröda croissanter och lite ljuvlig fransk marmelad. Nämen ska du ta kort i min garderob? Den där gamla trasan, nej det är bara nåt jag vintage-fyndat i Paris, inget märkvärdigt alls... men jag blir avundsjuk ändå...

Gudrun

Sunna said...

usch stackare, hade jag inte vetat att du försöker låta bli socker skulle jag rekomendera massor av choklad

Clara said...

Haha, man vänjer sig så himla fort vid stylade annonser! Tillslut tror man väl att alla i hela världen (utom en själv då) äter croissanter till frukost och att filtar alltid ligger sådär snyggt slarvigt i soffan.

Sunna: vet du, jag har ätit nästan 200g choklad. Så gick det med den där sockerfria dieten. Ibland går det bara inte!

Anonymous said...

åh! huset! har också dregglat över det och insett att jag aldrig får råd!

ps. madridguiden är toppen!

/lisa