Saturday, March 12, 2016

Yarnie

När jag såg trailern till Unravel så visste jag direkt att jag ville spela det spelet. En liten garnfigur på klurig upptäcksfärd liksom! Och jag blev inte besviken, spelet har magiskt fina miljöer och en fin historia. Jag grät flera gånger pga så fint och lite sorgligt ibland. Sen ska jag väl erkänna att kluriga pusselspel egentligen inte är min grej, jag gillar strategispel och role-playing/FPS spel bättre och har dåligt tålamod för klurigheter men det här spelet har jag verkligen gillat att spela trots det. Nu har jag klarat alla banor men håller på och samla in alla knappar.

Och såklart var jag tvungen att göra en egen Yarnie (som figuren en spelar kallas). På spelets hemsida finns en beskrivning av hur en går tillväga, lite ståltråd och rött garn är allt som behövs. Astrid gillar både spelet och figuren men hon kallar hen för Johnny (vilket Yarnie såklart låter som i hennes öron).

Kan varmt rekommendera det här spelet till alla spel/garn-nördar! Finns till både PS4, Xbox och dator tror jag (har inte superkoll, själv har jag spelat det på ps4).

3 comments:

Ellinor said...

Ja, vi är nog många pysslar som inte kunde motstå spelet :D http://homeriver.se/2016/02/15/unravel/

Ulrika said...

Min 19-åring spelar det och älskar det. :-)
Måste prova jag också sen!

Linnéa said...

Så söt! Jag blev också väldigt sugen på att spela Unravel, men jag har inte fått tummen ur att skaffa spelet än :P